search
Oeps... is de nieuwe 'Doctor Who' al onthuld?
Series / Nieuws

Oeps... is de nieuwe 'Doctor Who' al onthuld?

Doctor Who moet op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler, of is die er al?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu Doctor Who: Flux ten einde is gekomen, heeft Jodie Whittaker nog maar drie specials te gaan tot ze de sleutels van de TARDIS zal overhandigen aan een nieuwe acteur.

Er wordt nu natuurlijk al druk gespeculeerd over haar opvolger. Wordt het weer een vrouw, of komt er een man? En zo ja, wie wordt dat dan? Opvallend genoeg gaat terugkerend showrunner Russell T. Davies de hints niet uit de weg.

De nieuwe Doctor
Russel T. Davies werkt voor de serie It's a Sin samen met Omari Douglas. In een artikel over de acteur vroeg iNews aan Douglas of hij inderdaad beoogd wordt voor de rol van de nieuwe Doctor. Daar reageerde hij als volgt op:

"Dat is nieuws voor mij! Heel vleiend wel, vooral omdat Russell terug is als showrunner." Voor iNews was dit niet genoeg, en dus nam men contact op met Davies zelf, en die kwam met een veel interessantere reactie:

"STOP DAARMEE! Dat is valsspelen," hintte Davies alvast, waarna hij Douglas prees: "hij heeft alles wat je nodig hebt in een hoofdrolspeler. Hij is angstloos, grenzeloos. En blijft leuk, zelfs als het om een zwaar onderwerp gaat. We hadden alles voor Omari [in It's a Sin], van seksscènes tot drag, rellen en rouw - ik kan me niet herinneren dat hij ook maar ooit twijfels had."

Doctor Who is te zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen