Fans opgelet: HBO wil 'Six Feet Under' een vervolg geven

Six Feet Under heeft misschien wel het beste einde ooit voor een tv-serie.

Bram de Groot, 11-12-2021 07:24

Een vervolg op de serie Six Feet Under staat bij HBO in de kinderschoenen. Dit heeft Variety van zijn bronnen vernomen. De originele serie verscheen in 2001 op de betaalzender en stopte na vijf seizoenen.
Op dit moment is er geen schrijver aan het project verbonden. Ook zou er nog geen verhaallijn bepaald zijn, wat betekent dat het een reboot of een soort vervolg met bestaande personages uit de serie in het heden kan zijn. Maar daar is op dit moment nog geen beslissing over genomen.

De oorspronkelijke makers van de serie zijn Alan Ball en uitvoerende producenten Bob Greenblatt en David Janollari. Zij zijn betrokken bij de realisatie van het nieuwe project. Op dit moment is het onduidelijk of het project de discussiefase zal overleven, vooral gezien het feit dat de originele seriefinale wordt beschouwd als een van de beste en meest definitieve aller tijden.

Six Feet Under: topserie van HBO
De serie Six Feet Under wordt gezien als een van de beste van HBO. Er werden negen Emmy Awards, drie Screen Actors Guild Awards, drie Golden Globe Awards en een Peabody Award gewonnen.

[video]VT6Fq1ENb8s[/vdieo]

In Six Feet Under gaat over een familie van begrafenisondernemers. In de eerste aflevering komt het gezinshoofd, Nathaniel Fisher, om bij een verkeersongeluk. De daaropvolgende vijf seizoenen volgden de perikelen van de overgebleven familieleden; de weduwe Ruth (Frances Conroy), haar zoons Nate (Peter Krause) en David (Michael C. Hall) en de dochter Claire, gespeeld door Lauren Ambrose.

Bron: Variety

Lees meer over: Six Feet Under, Frances Conroy, Peter Krause, Michael C Hall, HBO, Lauren Ambrose

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Sex and the City' in echte leven: realityserie

'Sex and the City' in echte leven: realityserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader