search
Eindelijk: 'Halo' onthult zijn vette eerste echte trailer!
Series / Trailer

Eindelijk: 'Halo' onthult zijn vette eerste echte trailer!

Check hier de eerste echte beelden van de serie Halo van Showtime.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het heeft even geduurd, maar vandaag is dan eindelijk de eerste volwaardige trailer vrijgegeven van de live-action Halo-serie. Die werd al in 2013 aangekondigd, waarna de serie een bijzonder epische en moeilijke reis begon richting realisatie.

Halo is gebaseerd op games van spelontwikkelaar Bungie dat ze in samenwerking met Microsoft Studios maakt. De eerste game stamt uit 2001. In deze eerste trailer zien we het verhaal van de serie en de eerste beelden van de supersoldaten die een 26ste eeuws conflict moeten uitvechten.

De eerste Halo-trailer
Halo stelt de strijd tussen de mensheid en een buitenaards ras genaamd de Covenant centraal. De show volgt, net als de games, Master Chief Petty Officer John-117, een supersoldaat die ook wel bekend staat als een Spartan.

De hoofdrol is voor Pablo Schreiber. Naast hem spelen ook Natascha McElhone, Charlie Murphy, Jen Taylor, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Natasha Culzac, Yerin Ha en Bentley Kalu belangrijke rollen.

De Halo-serie vertelt volgens Paramount+, de streamingdienst waar de show op te zien zal zijn, "diepe persoonlijke verhalen met actie, avontuur en een rijke visie op de toekomst". Hier in Nederland moeten we nog even wachten op het debuut van de serie, aangezien streamingdienst Paramount+ voorlopig niet beschikbaar zal zijn.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen