search
Nieuwe foto geeft eindelijk echt beeld van Master Chief in 'Halo'
Series / Foto's

Nieuwe foto geeft eindelijk echt beeld van Master Chief in 'Halo'

Master Chief ziet er heel tof uit op deze eerste foto van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Pablo Schreiber is straks te zien als de Master Chief in de live-action verfilming van de populaire videogames. Dat is in de Halo-televisieserie die oorspronkelijk gemaakt werd voor televisiezender Showtime en nu ontwikkelt wordt voor streamingdienst Paramount+.

Schreiber draagt een zwaar harnas dat hoort bij de Master Chief, de meest geavanceerde soldaat van de Aarde in een 26ste eeuwse strijd tegen aliens die bekend staan als de Covenant.

Dit is Master Chief
Schreiber noemt het een enorme taak om de rol van Master Chief op zich te nemen. Alleen al vanwege de voorbereidingen die gedaan moesten worden.

"Het was een gigantische taak, van de toon weten te vinden, tot de gruwelijke taak van wakker worden ver voor de ochtend aanbrak om met mijn workout te beginnen, daarna door te gaan met de opnames en dan naar huis te gaan voor meer. Niets is gemakkelijk, maar ik zou niet willen dat het anders zou zijn", aldus de acteur.

Volgens Schreiber is de serie een "klassieke heldenreis". Eentje die "zich heel sterk afspeelt in het universum dat de videogames gemaakt hebben. Maar het is een televisieserie, dus we mogen ook het universum uitbreiden en daar verhalen in vertellen."



Aanbevolen artikelen