search
Nieuwe 'Star Wars'-serie is als 'The Godfather'
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie is als 'The Godfather'

The Book of Boba Fett brengt een heel nieuwe stijl naar de franchise.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De oorspronkelijke Star Wars-trilogie zit vol mooie momenten waarin George Lucas eerbetoon doet aan genres als westerns. De serie The Book of Boba Fett zal daar wat minder mee gaan doen.

Actrice Ming-Na Wen is straks te zien als Fennec Shand. Tegenover Entertainment Weekly vertelde ze hoe het was om de rol van Shand te spelen in de nieuwe serie en legde ze uit dat we minder western moeten verwachten, en meer een project dat doet denken aan The Godfather.

Star Wars ontmoet The Godfather
"Als The Mandalorian een van planeet naar planeet reizende western is, dan omschrijft Wen de serie The Book of Boba Fett meer als een blik op gangsterfilms. Minder The Good, The Bad, The Ugly en meer The Godfather", schrijft men op in Entertainment Weekly.

De serie The Book of Boba Fett draait erom dat Boba Fett en Shand de onderwereld van woestijnplaneet Tatooine over proberen te nemen.

Het startschot daarvoor werd natuurlijk al gegeven, toen we zagen dat ze een van de familieleden van Jabba the Hutt doodden en daarna het hele syndicaat over namen.

De serie The Book of Boba Fett gaat op 29 december van start en krijgt zeven afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen