'Modern Family'-ster werd wel heel erg gepest tijdens de serie

'Modern Family'-ster werd wel heel erg gepest

Ariel Winter was slachtoffer van ernstige pesterijen toen Modern Family nog liep.

Door onze nieuwsredactie, 12 december 2021 14:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Ariel Winter speelde jarenlang een van de hoofdrollen in de serie Modern Family. Tussen 2009 en 2020 konden kijkers haar zien als Alex Dunphy.
Winter was 11 jaar oud toen ze begon met de serie Modern Family. We zagen haar dus opgroeien tot een jonge vrouw van 22 jaar. Maar ze blijkt te maken hebben gehad met heel wat grove pesterijen. Niet alle kijkers van Modern Family waren dus even vriendelijk.

Nare Modern Family-kijkers
People meldt dat Winters tijdens een aflevering van Red Table Talk: The Estefans vertelt dat ze gepest werd door fans, terwijl ze nog maar een jong kind was. Mensen noemden haar een slet en dik.

"Ik werd een dikke slet genoemd toen ik 13 was. Dat was moeilijk. Want ik kreeg meer gewicht en mijn lichaam veranderde. Ik moest andere outfits dragen en had een jurk aan met een uitsnede. En de koppen waren duister. 'Dikke slet' was vooral zwaar en dag ging door," aldus Winters.

"Het waren de fans, sommigen van hen. We hebben heel wat geweldige fans, maar sommigen waren vreselijk tegen mij, omdat ze vonden dat ik er niet uit zag als Alex Dunphy en haar niet zou zijn. Ik was gewoon anders, niet mijn personage. Dus ze vroegen: 'Hoe kan je nou van Alex Dunphy in een hoer veranderd zijn? Je probeert sexy te zijn, maar je bent 13 en een verschrikkelijk rolmodel."

De actrice nam daarom antidepressiva en ging in therapie. Dat maakte het leven moeilijk, want ze werd op school gepest, op Instagram en elders.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ariel Winter, Modern Family, ABC

Informatie over de serie: Modern Family

Populair nieuws