search
Zit The Mandalorian stiekem in 'The Book of Boba Fett'?
Series / Nieuws

Zit The Mandalorian stiekem in 'The Book of Boba Fett'?

The Book of Boba Fett lijkt misschien een crossover met zich mee te brengen.

Jon Favreau lanceerde in 2008 het Marvel Cinematic Universe met de film Iron Man. Sindsdien is hij een vaste aanwezige bij Disney, met de regie van films als The Jungle Book en The Lion King. Maar dat niet alleen: Favreau is ook verantwoordelijk voor de lancering van het Star Wars-universum op het kleine scherm.

Hij bracht ons namelijk de serie The Mandalorian. Dus verrassend is het niet dat Lucasfilm zich tot Jon Favreau wendde om meer te maken.

The Book of Boba Fett
De serie The Book of Boba Fett is daar een voortvloeisel van. Die brengt ons vooral in het tweede seizoen fanfavoriete personages zoals Bo-Katan en Ahsoka Tano. En we zien Temuera Morrison's Boba Fett.

Alledrie de personages krijgen grotere rollen in de Disney+ series, waarvan The Book of Boba Fett de tweede live-action variant is.

De serie is over een paar weken dan eindelijk te zien op Disney+. In een interview vertelde Morrison niet heel veel over een crossover, maar hintte hij er wel naar dat we iets mogen verwachten.

"Ik kan niets zeggen. Maar er zijn wat wonderbaarlijke, kleurrijke dingen om naar uit te kijken. Ik wil er niet te veel over zeggen omdat we allemaal samen op deze reis vertrekken. En elk beetje informatie op dit moment dierbaar is."

Vanaf 29 december zie je The Book of Boba Fett op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen