Netflix onthult topcast voor nieuwe serie

Netflix onthult topcast voor nieuwe serie

One Piece krijgt een belangrijke update van Netflix voor 't eerste seizoen.

Jim Pedd, 12 december 2021 16:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix is helemaal toegewijd aan het verfilmen van anime series. Daar maakt de streamingdienst dan een live-action show van. Dat was met de meest recente toevoeging, Cowboy Bebop, geen groot succes. Maar de hoop van Netflix is om er met One Piece wel een succes van te maken.
One Piece is een van de meest geliefde en langstlopende anime series die er maar zijn. Een live-action serie moet dus trouw zijn aan het bronmateriaal. En hoewel we nog veel moeten leren over de serie, is de voornaamste cast wel alvast onthuld in een nieuwe video die op YouTube verscheen.

One Piece-serie
In de clip onthullen alle vijf leden van de Straw Hat Crew zich aan de fans. Hun One Piece werden al in de loop van november onthuld.

Hoofdpersoon Monkey D. Luffy wordt gespeeld door Iñaki Godoy, Nami is te zien als Emily Rudd, Mackenyu als Roronoa Zoro, Taz Skylar als Sanji en Jacob Gibson als Usopp.

Het hoogtepunt uit de video lijkt te zijn als Godoy's Luffy zijn high-energy vibes die horen bij de Star Hat Crew-kapitein uit de anime gebruikt. Alle castleden hebben verder toffe shirts aan die ontworpen zijn door One Piece-bedenker Eiichiro Oda.

We weten nog niet wanneer One Piece te zien moet zijn. Check hieronder de beelden:Lees meer over: One Piece, Netflix

Populair nieuws