search
'The Wheel of Time' gaat richting z'n beste aflevering
Series / Featured

'The Wheel of Time' gaat richting z'n beste aflevering

The Wheel of Time bezoekt in aflevering 7 van dit eerste seizoen 4 werelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Wheel of Time-actrice Rosamund Pike bevestigt dat de televisieserie vier nieuwe werelden onthult in aflevering 7. Die is volgende week vrijdag, op 17 december, te zien op streamingdienst Prime Video.

De show The Wheel of Time volgt Moiraine, gespeeld door Rosamund Pike. Zij is lid van de Aes Sedai, een groep vrouwen die magie kunnen gebruiken. Zij zoekt naar de Dragon, een individu dat de wereld zou kunnen redden of vernietigen.

The Wheel of Time-werelden
In een interview met TVLine vertelt Pike over de groei van Moiraine in de eerste zes afleveringen. Ook onthult ze wat kijkers kunnen verwachten in de laatste twee afleveringen.

Volgens de actrice krijgen we meerdere nieuwe werelden te zien in aflevering 7:

"Misschien is dit wel mijn favoriete. We staan op het punt om vier werelden te verkennen die je nog niet gezien hebt in de serie. Je kan raden welke zich aan het einde van aflevering 6 bevindt. Maar grote delen van Robert Jordan's verbeelding - hele klimaten en werelden die we nooit gezien hebben - zorgen ervoor dat de bedreiging duidelijker wordt en de spanning troeneemt. En dan zijn er andere concepten die opkomen, waaronder 'nieuwe concepten van tijd', die voortbouwen op het idee van The Wheel of Time."

The Wheel of Time zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen