search
Prime Video beleefde weer flinke drukte met nieuwe series deze week
Series / Featured

Prime Video beleefde weer flinke drukte met nieuwe series deze week

Het was druk op Prime Video met al deze nieuwe series in 't aanbod.

Zondag is de dag waarop we kijken naar al het nieuws van Prime Video. Deze week is het aanbod weer flink gegroeid, met onder meer de eerste aflevering van het laatste seizoen van The Expanse.

The Wheel of Time (S01E06): Moiraine moet de gevolgen van haar acties onder ogen zien. Mart wordt geconfronteerd met de duisternis in zichzelf. Egwene staat tegenover de machtigste vrouw ter wereld.

The Expanse (S06E01): De spanningen van de oorlog verscheuren de crew van de Rocinante als ze een verrassende ontdekking doen op een asteroïde. Avasarala en Bobbie worden geconfronteerd met de verwoesting van de Aarde, terwijl Marco's rotsen blijven neerregenen. In de Belt en op de vlucht, moeten Drummer en haar familie een hartverscheurende beslissing nemen. Op Ceres ondervinden Marco en Filip onderling problemen.

The Walking Dead: World Beyond (seizoen 1 en 2): Seizoen twee van The Walking Dead: Nieuwe Wereld is het einde van het epische verhaal van Iris, Hope, Elton en Silas. Als ze het opnemen tegen het leger van de geheimzinnige Burgerrepubliek veranderen er doelen, ontstaan en verdwijnen relaties en wordt onschuld verloren en gevonden.

Revenge (seizoen 1 -4): Emily is van plan om wraak te nemen op de rijke mensen in The Hamptons.

Inside Edge (seizoen 3): Tegen de achtergrond van de grootste show op Aarde, namelijk een cricket-serie waarin India en Pakistan strijden, komt de politiek van Indiaas cricket bloot te liggen. Er staat meer dan ooit op het spel.

Four More Shots Please (seizoen 1 en 2): Vier vrouwen omarmen hun fouten. Ze leven in Mumbai en houden van tequila!

Dutch Wheels (seizoen 1): In dit seizoen van Dutch Wheels werkt het team van Absolute Motors zich in het zweet voor klanten in binnen en buitenland. Ze werken aan de Lamborghini van DJ R3HAB in Dubai, de G-Wagon van Justin Kluivert in Monaco, maar zijn ook dichter bij huis te vinden en nemen de bolides van Frans Duijts, Jessie Maya en Dionne Slagter onder handen. Geen wens is te gek, al moet de auto goud gemaakt worden.

Sainz: Vivir para competir (seizoen 1): Carlos Sainz is 59 jaar geworden. Terwijl de rivalen van zijn generatie hun helmen al hebben opgehangen, gaat hij door. Zijn verhaal is een toonbeeld van doorzettingsvermogen. Als tweevoudig wereldkampioen rally en drievoudig winnaar van de Dakar kent zijn ambitie geen grenzen. We beleven met hem zijn meest opwindende jaar, dat ook het debuut van zijn zoon, Carlos, als Ferrari-coureur zag.

The Ferragnez (seizoen 1): In deze docuserie volgen we het buitengewone leven van Chiara Ferragni en Fedez.

Tampa Baes (seizoen 1): Terwijl de Tampa Baes navigeren tussen hun carrières, romances en sociale levens, moeten ze ook een rivaliteit in hun vriendengroep aanpakken tussen de twee powerstellen die in het middelpunt van de scene staan - Haley en Brianna, en Summer en Marissa. Welke geheimen worden onthuld als de twee koppels het tegen elkaar opnemen, en moeten de andere Baes een kant kiezen?

The Moth Effect (seizoen 1): In het eerste seizoen van The Moth Effect is geen doelwit te gek, te ingewikkeld, te maf of te dom voor de beste en grappigste artiesten van Australië om de mensheid belachelijk maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen