Rick Grimes heeft 'The Walking Dead: World Beyond'-schurk al ontmoet

The Walking Dead: World Beyond-slechterik Kublek kent onze Rick al.

Jim Pedd, 13 december 2021 08:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als grote baas van de Civic Republic Military, heeft Elizabeth Kublek heel wat geheimen gehouden. Het zou zelfs kunnen dat ze week waar Rick Grimes verkeert.
Volgens actrice Julia Ormond, die de rol van de pragmatische CRM-commandant heeft gespeeld in beide seizoenen van The Walking Dead: World Beyond, kruiste haar personage jaren voor de gebeurtenissen in de serie het pad met Rick Grimes. Ze kennen elkaar dus.

Een ontmoeting gehad
Tijdens een interview met TVInsider vertelde Ormond: "Mijn antwoord daarop, is dat het niet komt van de mensen hogerop, geen spoilers verklappend, want dit is mijn eigen inbeeldingsvermogen. Zoals ik het zie, als het personage, moet ze hem wel tegengekomen zijn. Maar hij zal niet zo overgekomen zijn als misschien wel zou moeten."

"Het zou een geweldig verhaal zijn als Elizabeth hem in de toekomst tegenkomt. Voor mijn gevoel zou dat gebeurd moeten zijn."

De finale van The Walking Dead: World Beyond eindigt ermee dat Warrent Officer Jadis Stoker haar baas een verrader noemt. En ze heeft een arrestatiebevel, getekend door de schaduwachtige Major General Beale.

The Walking Dead: World Beyond is helaas al voorbij en te zien op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC, Rick Grimes

Populair nieuws