'The Walking Dead: World Beyond' toch niet klaar?

'The Walking Dead: World Beyond' niet klaar?

De serie The Walking Dead: World Beyond lijkt toch op een andere manier door te kunnen.

Jim Pedd, 11 december 2021 om 10:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het einde van The Walking Dead: World Beyond is bereikt. Maar is dat ook het einde van de personages? Daar lijkt het niet op.
De laatste aflevering van The Walking Dead: World Beyond, The Last Light, eindigt ermee dat Warrant Officer Jadis Stokes opklimt binnen de rangen van de Civic Republic Military. Haar voorganger, Lt. Col. Elizabeth Kublek zit vast voor hoogverraad. Voor de Endlings, Iris, Hope, Elton en Silas, geldt dat het einde van World Beyond slechts het begin is.

Nog niet klaar!
"Dit is allemaal een heel, heel groot verhaal en elk van deze mensen, elk van deze personages, maakt onderdeel uit van dat verhaal," vertelde Scott Gimple, medebedenker van World Beyond en Chief Content Officer van het The Walking Dead Universe tijdens een interview met Entertainment Weekly.

"Maar het verhaal gaat verder. We hebben goede hoop om dit voort te kunnen zetten."

De serie The Walking Dead: World Beyond werd vanaf het begin neergezet als een serie die slechts twee seizoenen en twintig afleveringen zou krijgen. DOor de finale en de post-credits epiloog, weten we dat het verhaal door gaat.

"We hopen en dromen en wensen dat we door kunnen. We maken plannen en we veranderen die. We willen dit verhaal ook voortzetten."

The Walking Dead: World Beyond binge je op Prime Video.
Bron: Comic Book

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC

Populair nieuws