'The Walking Dead'-makers onthullen wat de toekomst brengt

'The Walking Dead'-makers over de toekomst

De The Walking Dead-franchise richt zich steeds meer op het CDC en genezing van de Walkers.

Jim Pedd, 13 december 2021 om 09:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een verhaallijn uit het eerste seizoen van de serie The Walking Dead vindt nieuw leven in The Walking Dead: World Beyond. En zal een grotere rol krijgen in de toekomst.
Helemaal terug in 2010 hoorden we CDC-viroloog Dr. Edwin Jenner Rick Grimes vertellen dat het virus in ieders bloed zit. "We dragen het allemaal met ons mee". Dat geheim onthulde Rick pas aan het einde van het tweede seizoen. Later vertelde The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman dat als hij de kans had gehad, hij het CDC-verhaal niet zou maken.

Te veel onthuld
"Als ik het opnieuw zou moeten doen, had ik de CDC-aflevering niet gemaakt," vertelde Kirkman in 2014. "Het gaf mogelijk te veel informatie weg, en was een te grote verandering vroeg in de serie."

Voor hem was het toen dus niet zo interessant om mee te komen, en hij had het liever anders gedaan. "Tegelijk was het een leuke aflevering. Ik hou van het personage Dr. Jenner en vind dat Noah geweldig werk verricht heeft. Maar er waren dingen in die aflevering die niet bij de wereld van The Walking Dead hoorden."

Nu is dus wel besloten om dat toe te voegen en er volop in te duiken. De serie heeft nu namelijk een verhaal rond het zombievirus en de oorsprong daarvan toegevoegd.

Je kunt de serie The Walking Dead: World Beyond zien op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, CDC, AMC, Scott Gimple

Populair nieuws