search
Netflix-topserie 'Cobra Kai' seizoen 4 krijgt eerste trailer!
Series / Trailer

Netflix-topserie 'Cobra Kai' seizoen 4 krijgt eerste trailer!

De volledige trailer voor het vierde seizoen van de Karate Kid-serie van Netflix staat online.

In het volgende seizoen van Cobra Kai hebben Daniel en hebben een gemeenschappelijke vijand en besluiten om samen te werken. Kreese grijpt terug naar het verleden voor een eigen nieuwe bondgenoot. Hieronder de volledige trailer voor het nieuwe seizoen.

Cobra Kai speelt zich meer dan 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley-karatetoernooi van 1984 af met de voortzetting van het onafwendbare conflict tussen Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka).

Trailer voor seizoen 4 van Cobra Kai
In seizoen 4 bundelen de dojo's van Miyagi-Do en Eagle Fang hun krachten om Cobra Kai te verslaan op het All Valley-karatetoernooi onder de 18 jaar... en wie verliest, moet de gi aan de haak hangen. Samantha en Miguel proberen de alliantie tussen de dojo's te behouden en Robby gaat er helemaal voor bij Cobra Kai.

Welke trucs heeft Kreese in zijn mouw? Kunnen Daniel en Johnny hun decennialange strijdbijl begraven en Kreese verslaan? Of zal Cobra Kai het boegbeeld worden van karate in de vallei? Vanaf 31 december te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen