Eerste recensies 'Station Eleven': Serie die je niet wil missen

Eerste recensies 'Station Eleven': Must see

Station Eleven van HBO krijgt z'n eerste recensies en bevalt heel erg goed.

Jim Pedd, 14 december 2021 19:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO komt weer met een nieuwe miniserie: Station Eleven. Deze is wel heel erg goed ontvangen, als we zo naar de eerste recensies kijken. We duiken er voor je in.

Een post-apocalyptische saga die meerdere tijdlijnen omvat. Deze miniserie vertelt de verhalen van de overlevers van een verschrikkelijke griep terwijl ze proberen de wereld opnieuw op te bouwen. Tegelijk houden ze vast aan wat verloren is gegaan.

De recensies
We zetten een aantal van de recensies voor je op een rij, en die schetsen het beeld van een wel heel briljante serie:

The Age: "Fans van het boek zullen de veranderingen misschien niet zo fijn vinden. Maar het hart van dit beklijvende en grootse verhaal blijft intact."

The Wrap: "Als je de verschillende personages, jong en oud, uit elkaar kan houden die willekeurig door de tijd vliegen en een beetje kan genieten van de speelman, dan is deze ensemble sci-fi serie er een die de post-pandemie toekomst verbeeldt en een rits mogelijkheden biedt."

Rolling Stone: "Ondanks het ogenschijnlijk duistere onderwerp, zijn de actie en spanning van Kirsten die probeert haar vrienden tegen verschillende cultussen te beschermen, is Station Eleven verrassend grappig en licht op z'n voeten."

Collider: "Station Eleven is het perfecte voorbeeld van een verfilming die niet alleen kijkt naar de beste delen van het oorspronkelijke boek, maar ook een manier vindt om het bronmateriaal te verbeteren."
Lees meer over: Station Eleven, HBO, recensies

Populair nieuws