Oprah gaat rol spelen in 'Queen Sugar' tv-serie

Oprah in Queen Sugar serie

Aan het roer staat Selma- regisseuse Ava DuVernay.

Michelle Iwema, 7 februari 2015 om 16:31

Oprah Winfrey en Ava DuVernay werkten samen aan Selma, het drama over het leven van Martin Luther King jr. en nu hebben zij een nieuw project in de planning. DuVernay zal een dramaserie schrijven, regisseren en produceren gebaseerd op Natalie Baszile' s boek Queen Sugar. De serie zal worden gemaakt voor Oprahs netwerk OWN en zij zal zelf ook een rol gaan spelen erin.
Queen Sugar gaat over een welgesteld Afro-Amerikaans gezin uit Los Angeles, dat terug verhuist naar de suikerriet boerderij in Louisiana van hun familie. "Vanaf het moment dat ik het boek ontdekte, werd ik gegrepen door het verhaal van een moderne vrouw die worstelt met zaken als identiteit, familie, cultuur en overblijfselen van de geschiedenis," vertelde DuVernay aan Variety. "Dat ik een verhaal als dit kan vertellen samen met Oprah voor haar netwerk is helemaal geweldig. Ik kijk uit naar wat de toekomst zal brengen."

De serie zal de eerste keer vormen dat Oprah acteert in iets op OWN. Naar verwachting zal de serie later dit jaar in productie gaan. Wanneer het op tv te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Bron: Variety

Lees meer over: Oprah Winfrey, OWN, Oprah netwerk, Ava DuVernay, Martin Luther King, Selma, Queen Sugar, suikerriet, boerderij, LA, Afr Amerikaanse familie, rol

Populair nieuws