search
Netflix maakt releasedatum 'Sweet Magnolias' seizoen 2 bekend
Series / Nieuws

Netflix maakt releasedatum 'Sweet Magnolias' seizoen 2 bekend

Fans van de reeks weten eindelijk concreet wanneer ze het tweede seizoen mogen verwachten...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder raakte reeds bekend dat het tweede seizoen van de serie Sweet Magnolias er vrij snel in het nieuwe jaar aan zou komen. Nu heeft Netflix bekend gemaakt wanneer we die nieuwe afleveringen precies mogen verwachten.

In het eerste seizoen van de reeks maakten we kennis met de drie beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue. In het nieuwe seizoen zal duidelijk worden wie er precies in de auto zit.

Bovenstaande is niet de enige verrassing waar de drie vriendinnen mee geconfronteerd zullen worden, in tegendeel. Bestaande vriendschappen blijken namelijk in het gedrang te komen terwijl oude liefdes aflopen en nieuwe liefdes beginnen.

Februari 2022
Voor drie leden van de cast uit het eerste seizoen geldt dat ze voor deel twee een promotie hebben gekregen. Zij moeten dan ook niet langer genoegen nemen met een bijrol, maar worden een deel van de vaste cast. Dit geldt concreet voor Jamie Lynn Spears, Brandon Quinn en Dion Johnstone.

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias zal volgens Netflix te bekijken zijn op de streamingdienst vanaf 4 februari 2022.

Heb je het eerste seizoen van deze reeks nog niet gezien? Dat hoeft geen probleem te zijn. In afwachting van deel 2 kan je deze namelijk gewoon nog steeds bekijken bij Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen