'The Flash': Dit is hoe Armageddon eindigt

'The Flash': Dit is hoe Armageddon eindigt

De serie The Flash heeft een opwindende crossover achter de rug.

Jim Pedd, 16 december 2021 om 06:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Flash is klaar met Armegeddon. Die vijfdelige reeks afleveringen duikt in een bizarre nieuwe bedreiging en is nu afgerond.
Het achtste seizoen van The Flash begint met de aankomst van Despero, een buitenaardse bedreiging die stelt dat Barry Allen de wereld zal vernietigen. Maar hoewel Despero zichzelf neerzet als een held, blijkt het heel anders te zitten.

Grootse eindstrijd
We zien in een epische scène dat Barry Allen zijn nieuwe gouden laarzen krijgt, die hem kunnen helpen het gevecht tegen Despero te winnen. Barry verslaat hem, en heeft vervolgens een halve minuut om Eobard Thawne te redden.

Dat doet Barry, en om Thawne tegelijk onschadelijk te maken, neemt Barry ook meteen zijn negatieve snelheid weg. Zo redt hij Thawne, die heel boos is en klaagt dat Barry net zo goed zijn leven had kunnen nemen.

De serie eindigt met een foto waarin we Joe West en het hele team zien. Op die foto zie je ook twee nieuwe gezichten verschijnen: niemand minder dan Nora en Bart Allen. Die krijgen in een later seizoen dus ook een rol!

The Flash keert volgend jaar terug met nieuwe afleveringen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Armageddon, The CW, Arrowverse, Grant Gustin

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws