search
'The Witcher'-bedenker recenseert seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher'-bedenker recenseert seizoen 2

De schrijver en bedenker van The Witcher is laaiend enthousiast over seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Morgen kan je eindelijk het tweede seizoen van The Witcher zien op Netflix. Critici hebben de serie al mogen recenseren, maar de belangrijkste recensie is er nu!

De serie The Witcher van Netflix is gebaseerd op de boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Het lijkt niet heel verrassend gezien de reactie van Sapkowski op het eerste seizoen van de serie, dat hij ook nu weer erg enthousiast is.

De recensie
Sapkowski vertelde in een interview dat hij enorm tevreden is met het nieuwe seizoen. Hij heeft alle lof voor showrunner Lauren Schmidt Hissrich en haar complete team. Bovendien kan hij niet wachten op meer.

"Ik wil Lauren en haar team feliciteren voor hun excellente werk. Het verfilmen van mijn boeken is geen gemakkelijke taak. Ik heb er met groot plezier naar gekeken en ik hoop op een nog epischer derde seizoen," aldus de bedenker.

Dit nieuwe seizoen pikt de draad direct na het einde van het eerste seizoen op. Geralt of Rivia denkt dat zijn geliefde Yennefer om het leven is gekomen bij de slag om Sodden en neemt Ciri daarom mee naar zijn thuis, Kaer Morhen.

The Witcher zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen