search

Ons nieuws van donderdag 16 december 2021

Nieuwe 'How I Met Your Mother'-serie onthult eerste trailer!
Series / Trailer

Nieuwe 'How I Met Your Mother'-serie onthult eerste trailer!

How I Met Your Father is begin volgend jaar dan eindelijk te zien.

Eindelijk hebben we de eerste trailer voor How I Met Your Father. De reboot met actrice Hilary Duff in de hoofdrol is begin volgend jaar te zien.

How I Met Your Father is een follow-up op CBS sitcom How I Met Your Mother, die tussen 2005 en 2014 liep. De serie had hoofdrollen voor Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris en Alyson Hannigan. Nu komt er een spin-off aan.

How I Met Your Father
De serie How I Met Your Father wisselt 't geslacht van de hoofdpersoon, want in de eerste serie zagen we nog Ted Mosby. Nu leren we van het hoofdpersonage van Hilary Duff, Sophie, hoe ze de vader van haar kinderen heeft ontmoet.

How I Met Your Father heeft naast een hoofdrol voor Duff, ook rollen voor Kim Cattrall als oudere versie van Duff's Sophie, en van onder meer Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma.

Zij zijn allemaal te zien als de vriendengroep van Sophie, die naar liefde zoekt in New York City. In de trailer zie je de groep voor 't eerst in actie. Op de achtergrond hoor je het klassieke nummer 'Sooner or Later' van The Grass Roots.



How I Met Your Father is vanaf 18 januari te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aparte familiefoto voor 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Aparte familiefoto voor 'The Witcher' seizoen 2

Geralt, Vesemir en Ciri gezamenlijk op een nieuwe foto voor het aanstaande seizoen.

Vanaf morgenochtend kun je dan eindelijk het tweede seizoen van The Witcher op Netflix gaan bingen. De acht nieuwe afleveringen komen dan namelijk online te staan. In het seizoen veel tijd voor drie belangrijke personages.

Twee van die personages ken je al. Dit zijn Geralt of Rivia van Henry Cavill en Cirilla "Ciri" van Freya Allan. Geralt is de bekende heksenjager en Ciri is de kroonprinses van Cintra, kleindochter van koningin Calanthe en dochter van Pavetta. Ze heeft magische krachten. Ze is voor haar geboorte door het lot verbonden met Geralt.

Het derde personage is nieuw. Dit is Vesemir van acteur Kim Bodnia. Hij is de oudste levende Witcher en Geralts mentor en vaderfiguur. Theo James was al als het personage te horen in seizoen één en de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Portretfoto Geralt, Vesemir & Ciri
"Gerard. Vésemir. Ciri. Een traditioneel Witcher-familieportret," staat er bij de foto op twitter. Vanaf morgen dus op Netflix, veel kijkplezier!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur reageert op enorme 'gamechanger' in 'Hawkeye'
Series / Nieuws

Acteur reageert op enorme 'gamechanger' in 'Hawkeye'

In de vijfde aflevering van de Marvel-serie Hawkeye zien we opnieuw een opvallend personage.

In de vijfde aflevering van Hawkeye zagen we opnieuw een grote verrassing die de fans waarschijnlijk al zagen aankomen. Na de Black Widow en Echo kregen we in de meest recente aflevering de eerste blik op de grootste schurk in de serie. Let op: SPOILERS!!!

In de slotseconde van de Marvel-serie kregen we een eerste echte blik op Kingpin / Wilson Fisk van acteur Vincent D'Onofrio, de acteur die de rol ook speelde in de Daredevil-serie op Netflix. Nu is hij dus officieel onderdeel van het Marvel Cinematic Universe van Marvel Studios.

D'Onofrio reageert op MCU-debuut
"When I was a boy," schrijft D'Onofrio in een nieuwe Tweet met een afbeelding erbij die niet zo hint naar de komst van zijn personage Kingpin als de serie dat in aflevering vijf deed. En uiteraard mag zijn debuut een gamechanger genoemd worden voor de franchise.

De zesde aflevering verschijnt aankomende woensdag op Disney+ en daarin zal Kingpin waarschijnlijk zijn stempel drukken.

Overigens zien we ook hoe het afloopt met de confrontatie tussen personages als Hawkeye (Jeremy Renner) en Kate Bishop (Hailee Steinfeld) en Yelena Belova (Florence Pugh) en Maya Lopez (Alaqua Cox).




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 10 series die 2022 gaan domineren!
Series / Featured

Dit zijn de 10 series die 2022 gaan domineren!

House of the Dragon is de meest geanticipeerde serie van het komende jaar.

Elk jaar zet IMDb, de grootste filmsite die er is, de meest geanticipeerde series op een rij. Ook dit jaar blikt men vooruit op het aankomende jaar en zien we dat de serie House of the Dragon de meest populaire is bij de kijker.

De lijst is gebaseerd op pageviews van de meer dan 200 miljoen maandelijkse bezoekers. We zien dat de nummer 1 House of the Dragon is, gevolgd door Prime Video-serie Lord of the Rings en Pam & Tommy. Laten we erin duiken.

1. House of the Dragon: We zien in deze serie de burgeroorlog binnen de familie Targaryen, die 300 jaar voor Game of Thrones gesitueerd is. Een gewelddadige en grootse serie in de franchise van HBO en schrijver George R.R. Martin.

2. The Lord of the Rings: Deze serie is gesitueerd in de tweede era van Tolkiens Midden-Aarde. We weten nog niet welk verhaal verteld wordt, maar er schijnen oude bekenden als Gandalf en Galadriel te zien te zijn.

3. Pam & Tommy: De woelige romance tussen Pamela Anderson en Tommy Lee, die al 96 uur nadat ze elkaar hadden leren kennen besloten te trouwen.

4. The Sandman: Nadat hij honderd jaar gevangen heeft gezeten, weet The Sandman zichzelf weer te bevrijden uit zijn gevangenis. Hij is uit op wraak, maar moet ook orde herstellen in zijn dromenkoninkrijk.

5. The Last of Us: Ellie is een tiener die immuun lijkt te zijn tegen een gevaarlijk virus dat de wereld getroffen heeft. Aan smokkelaar Joel de taak om haar door de Verenigde Staten te loodsen naar een laboratorium waar ze met haar bloed een geneesmiddel kunnen maken.

6. Obi-Wan Kenobi: Eindelijk is Obi-Wan Kenobi terug, weer gespeeld door acteur Ewan McGregor. Ook zien we Darth Vader - een rol van Hayden Christensen - en leren we hoe Obi-Wan zijn tijd op Tatooine invulde.

7. She-Hulk: Een synopsis is er nog niet, maar deze Disney+ serie draait om She-Hulk, het beroemde nichtje van de Hulk, die ook superkrachten krijgt. De serie doorbreekt de vierde muur en wordt een komische serie die zich deels in de rechtbank afspeelt.

8. Ms. Marvel: De tiener Kamala Khan kijkt heel erg op tegen Captain Marvel. Als ze zelf superkrachten krijgt, verandert haar leven compleet.

9. Peacemaker: Je hebt Peacemaker al leren kennen in de film The Suicide Squad, en ditmaal is hij terug om de VS te beschermen tegen bizarre bedreigingen.

10. Moon Knight: Moon Knight wordt gespeeld door Oscar Isaac en is een duistere Marvel-held die krachten kreeg van de Egyptische maangod.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy'-kijkcijfers zijn schrikbarend slecht
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-kijkcijfers zijn schrikbarend slecht

Bereid je maar voor op het einde van Grey's Anatomy als we dit zo zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gaat niet heel lekker met de kijkcijfers van Grey's Anatomy. Het achttiende seizoen is inmiddels toe aan zijn zevende aflevering en ziet een stevige terugval.

Vooropgesteld is het onvermijdelijk dat een serie als Grey's Anatomy, die jarenlang loopt, kijkers inlevert. Vooral na achttien jaar aan afleveringen en beslommeringen van Meredith Grey in beeld gebracht te hebben, kan het bijna niet anders of de boel gaat achteruit. Dit seizoen trok men slechts 3,5 miljoen kijkers voor de zevende aflevering en een 0,5 rating in de meest cruciale demografie.

Waar gaat het mis?
Een van de grootste problemen van dit seizoen is de belofte om een stel oude personages terug te brengen. Tijdens teasers hintte de serie al naar de terugkeer van grote oude bekenden.

Kijkers hoopten heel erg op Cristina Yang of Alex Karev, maar kregen Nick Marsh en Addison Montgomery. Hoewel dat voor sommigen opwindend is, was het niet de belofte waar velen op gerekend zullen hebben. Met name ook omdat bijvoorbeeld Addison slechts een enkele aflevering terugkeerde. Bovendien was Ellis Grey nog niet te zien.

Het helpt daarbij niet dat dit seizoen een beetje los voelt. Meredith brengt veel tijd door bij haar plotseling teruggekeerde geliefde Nick Marsh in Minnesota, waardoor de hoofdpersoon niet bij de rest van de voornaamste castleden zit. Daardoor blijven verhalen ook langere tijd open staan en missen hoofdpersonen.

Wellicht is het daarmee tijd dat Grey's Anatomy na een indrukwekkende achttien seizoenen tot een einde komt. Grey's Anatomy is ook nog niet vernieuwd voor een eventueel negentiende seizoen.

Grey's Anatomy zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peaky Blinders' onthult onheilspellende clip van seizoen 6
Series / Video/clip/featurette

'Peaky Blinders' onthult onheilspellende clip van seizoen 6

Peaky Blinders gaat richting zijn zesde en laatste seizoen en dat wordt opwindend.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een nieuwe clip vrijgegeven voor het zesde seizoen van de serie Peaky Blinders. De clip hint naar het lot van Tommy en Ada en ziet er eerlijk gezegd behoorlijk onheilspellend uit.

Peaky Blinders is een misdaadserie van de BBC en bedacht door Steven Knight. De show ging in 2013 van start, met name vanwege de knappe weergave van het naoorlogse Groot-Brittannië. Centraal staat het verhaal van de misdaadfamilie Shelby, een bende die in de nasleep van de Eerste Wereldoorlog opkomt.

Peaky Blinders-clip
Aan het einde van het vijfde seizoen kon je nog zien hoe Michael uit de Shelby-familie gezet werd, nadat hij voorstelde het bedrijf te herstructureren. Later verklaarde hij de oorlog aan de bende, wat grote gevolgen gaat hebben.

Ben kwam intussen om het leven tijdens de zwangerschap van Ada, en Tommy's plan om Mosley te vermoorden liep volledig in het honderd. Dat eindigde met een mentaal gebroken Tommy die een pistool op z'n hoofd richtte.

In januari werd bekend gemaakt dat het zesde seizoen van Peaky Blinders het laatste zou zijn. Maar het verhaal wordt afgerond met een film die na het zesde seizoen te zien zal zijn.

Hieronder kan je een nieuwe clip zien:



Peaky Blinders zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO heeft er een nieuwe megahit bij
Series / Nieuws

HBO heeft er een nieuwe megahit bij

De serie Succession scoort enorm goed bij de kijker met deze kijkcijfers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Logan Roy heeft het weer voor elkaar. De mediamagnaat besloot aan het einde van het derde seizoen van de hitserie zijn kinderen enorm te naaien, en dat leidde tot heel wat enorm geschokte reacties. Met torenhoge kijkcijfers als resultaat.

Succession eindigde zijn derde seizoen met de aflevering All the Bells Say. Die trok maar liefst 1,7 miljoen kijkers op alle HBO-platformen op 1 dag.

Succession-record
De 1,7 miljoen kijkers van Succession waren een record voor de serie. Dat trok gemiddeld lineair zo'n 543.000 kijkers dit seizoen. HBO liet al eens weten dat de opening van het derde seizoen zijn meest bekeken van de serie tot nu toe was.

De première van het derde seizoen van Succession trok in totaal 1,4 miljoen kijkers over alle platformen.

Voor de finale van Succession geldt dat het aantal kijkers met 47% toenam ten opzichte van de finale van het tweede seizoen, 21% ten opzichte van de première van het derde seizoen en 8% ten opzichte van de vorige aflevering van een week geleden, Chiantishire.

Gemiddeld werd het nieuwe seizoen van Succession volgens HBO bekeken door 6,1 miljoen kijkers per aflevering. Dat is 56% meer dan het tweede seizoen, waarmee de serie Succession een gigantische hit is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 2 doet verandert dit compleet
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 2 doet verandert dit compleet

De serie The Witcher gaat de monsters een nieuwe oorsprong geven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van The Witcher staat om de hoek. Sterker nog: morgen kan je het nieuwe seizoen al zien op de streamingdienst.

Tijdens een live Q&A sessie waar ook CBR aanwezig was, vertelde acteur en hoofdrolspeler Henry Cavill over de vele monsters die in de serie te zien zullen zijn. Die krijgen een nieuw verhaal.

Nieuwe monsters
"Er zitten heel veel monsters in en die zijn allemaal heel erg opwindend," begon Cavill.

"Er is een nieuw oorsprongsverhaal rond hen opgebouwd." Vervolgens zweeg de hoofdrolspeler ineens. "Ik wil niet te veel zeggen eerlijk gezegd. Er is nog een boel voor iedereen om te ontdekken."

Het is natuurlijk wel zo dat we in de boeken van Andrzej Sapkowski leren dat de monsters van het Continent uit een botsing van werelden komen. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelde in een interview al eens over het tweede seizoen en dat dit dieper in de mythologie duikt.

"Blood of Elves heeft niet al te veel monsters. Maar we weten uit de games dat mensen het geweldig vonden als Geralt tegen monsters vocht. Dus voegen we meer monsters toe aan seizoen 2."

Vanaf 17 december zie je het tweede seizoen van de hitserie The Witcher op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maker Netflix-hit 'Sweet Tooth' komt met een nieuwe serie
Series / Nieuws

Maker Netflix-hit 'Sweet Tooth' komt met een nieuwe serie

Sweet Tooth was een grote hit op Netflix, dus dat er een nieuwe serie van Jim Mickle komt verbaast niemand.

De naam Jim Mickle zegt je vermoedelijk niet al te veel. Maar als we de serie Sweet Tooth noemen herken je 'm waarschijnlijk wel. Hij maakte namelijk de serie voor Netflix op basis van de comics van Jeff Lemire. En tekende een nieuwe deal met Netflix.

Mickel zal God Country maken, een serie op basis van de gelijknamige comics. Hij maakt 'm samen met Donny Cates, die de comic schreef waar hij inspiratie uit haalt.

God Country
Centraal in God Country staat het leven van een oude weduwnaar genaamd Emmet Quinlan. Hij heeft de neiging heel gewelddadig te worden en lijdt aan dementie.

Quinlan vindt een betoverd zwaard nadat een tornado zijn stadje in Texas verwoest. Dat geeft hem tegelijk ook krachten. Maar die moet hij gebruiken tegen een reeks mythische wezens die het zwaard voor eigen gebruik willen inzetten.

Cates schreef alle zes de issues van God Country en gaf die in 2017 uit. De reprints werden vaak besteld, omdat de boeken heel populair bleken te zijn.

Sweet Tooth krijgt intussen een tweede seizoen van Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'Kingsman'-films krijgen een serie die hard nodig is
Series / Nieuws

De 'Kingsman'-films krijgen een serie die hard nodig is

Matthew Vaughn werkt aan een nieuwe serie in de Kingsman-franchise: Statesman.

The King's Man-regisseur Matthew Vaughn geeft toe dat Marvel-serie Loki hem inspireerde een Statesman-televisieserie te maken.

Begin volgend jaar is de film The King's Man in de Nederlandse bioscoop te zien. Die duikt in het oorsprongsverhaal van de Kingsman, een geheimzinnige organisatie die als private spionageorganisatie de wereld al enkele decennia veilig houdt.

Een Statesman-serie maken
De eerste film was een groot succes toen deze in 2015 uitgebracht werd. Vaughn en bedenker Mark Millar hadden daardoor alle vertrouwen in een vervolg.

Dat gebeurde met The Golden Circle, en daarna de spin-off The King's Man. Ook wordt gekeken naar een tweede vervolgfilm en een serie rond de Statesman. Dat zijn de Amerikaanse tegenhanger van de Kingsman.

"We hebben echt een heel leuk idee voor Statesman. Wat mij het vertrouwen gaf, was hoe leuk Loki gedaan is," begon Vaughn een interview.

"Dus ik dacht toen ik Loki zag: 'Misschien kunnen we onze versie maken met Statesman, met de Amerikaanse personages en een spin-off op televisie'. Dat probeer ik nu geregeld te krijgen. Hopelijk kijken mensen dit en gaat het goed genoeg om King's Man 3 te regelen en dit en het televisiegedoe."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video komt na 'The Wheel of Time' met nog een vette fantasyserie
Series / Nieuws

Prime Video komt na 'The Wheel of Time' met nog een vette fantasyserie

The Atlas Six wordt een nieuwe serie die Prime Video voor ons gaat maken.

Hoewel het boek The Atlas Six bij lancering vrij klein begon, werd het een virale sensatie op TiKTok eerder dit jaar, met meer dan elf miljoen (!) mentions op de populaire social media app.

Mede daardoor werd The Atlas Six onderwerp van een uiterst felle biedingsoorlog onder de verschillende streamingdiensten en filmproductiebedrijven. Volgens Deadline is er nu een duidelijke winnaar.

The Atlas Six maken
Deadline meldt dat Amazon de winnaar is. De streamingdienst heeft al besloten de televisieserie in actieve ontwikkeling te nemen.

In The Atlas Six volgen we zes magiërs die gekozen worden om mogelijk onderdeel uit te maken van de bijzondere Alexandrian Society, een van de meest machtige en geheimzinnige organisaties van de wereld.

Slechts zes kandidaten worden elk decennium gekozen, wat betekent dat de zes een steeds fellere en gevaarlijkere strijd aan moeten gaan met corruptie, macht, prestige en verraad.

Schrijver Alexene Farol Follmuth zal de serie The Atlas Six produceren. Verder verwachten we volgend jaar het volgende boek.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een 'Grey's Anatomy'-personage terug!?
Series / Nieuws

Nog een 'Grey's Anatomy'-personage terug!?

Grey's Anatomy zit boordevol hele toffe momenten de afgelopen twee seizoenen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sara Ramirez laat weten graag terug te willen keren in de serie Grey's Anatomy als Callie Torres. Die rol speelde Ramirez al in het tweede seizoen van de serie.

Grey's Anatomy werd in de loop van 2005 gelanceerd op televisiezender ABC en bedacht door Shonda Rhimes. De serie heeft een hoofdrol voor actrice Ellen Pompeo die de rol van Meredith Grey speelt. De show heeft heel wat personages zien komen en gaan in alle seizoenen.

Grey's Anatomy-terugkeer
Het tweede seizoen werd Callie Torres geïntroduceerd als mogelijke liefde voor George O'Malley. De orthopedisch chirurg werd al snel een fanfavoriet personage en een van de terugkerende LHBTIQA+ personages.

Ramirez verliet de serie na het twaalfde seizoen toen Callie er in de serie voor koos om naar New York City te verhuizen. Meest recentelijk keerden al de personages Derek Shepherd, Ellis Grey en Dr. Addison Montgomery terug.

En nu lijkt het erop dat ook Ramirez terug wil keren als Callie. "Als de sterren allemaal goed staan, en het logisch klinkt zeker. Ik hou van mijn Grey's Anatomy-familie, en ben zo trots op hen en hoe zij transpersonages en non-binaire personages introduceren."

Grey's Anatomy staat in Nederland op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' krijgt een nieuwe anime en wel deze
Series / Nieuws

'The Witcher' krijgt een nieuwe anime en wel deze

De The Witcher-franchise blijft maar groeien, ook met geanimeerd materiaal.

The Witcher is een van de grootste franchises van Netflix. En de streamingdienst is van plan daar heel veel nieuwe content over te maken.

Henry Cavill belooft natuurlijk al dat de serie The Witcher richting een nieuw tijdperk gaat als je het tweede seizoen eindelijk kan bingen. En er zit meer aan te komen in de vorm van een prequelserie genaamd The Witcher: Blood Origin, een nog titelloze kinderserie en een nieuwe anime.

The Witcher-anime
Een stel van de producenten sprak met media over wat we kunnen verwachten van de toekomst. Er blijkt druk gewerkt te worden aan een nieuwe anime.

"We bevinden ons in een redelijk vroeg stadium. Ik heb de eerste versie kunnen lezen," aldus de producent. "Het is gebaseerd op een van de verhalen die we kennen uit de wereld van The Witcher, dus de bron is volledig het werk van Sapkowski. Maar welk verhaal het is, houden we graag geheim."

The Witcher slaat een nieuwe richting in met z'n anime, maar fans weten dus niet zeker welke richting de boel op zal gaan. Toen de franchise z'n eerste anime afrondde hoorden we al van showrunner Lauren Schmidt Hissrich dat de volgende anime niets te maken zou hebben met Nightmare of the Wolf.

Het tweede seizoen van The Witcher zie je vanaf 17 december op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How I Met Your Mother'-verhalen zijn nep!?
Series / Nieuws

'How I Met Your Mother'-verhalen zijn nep!?

Neil Patrick Harris doet een interessante onthulling rond How I Met Your Mother.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
How I Met Your Mother-acteur Neil Patrick Harris denkt dat veel van de verhalen die je in de serie ziet rond zijn personage Barney, compleet verzonnen zijn.

Harris speelde de womanizer Barney en vriend van protagonist Ted Mosby. Hij was tussen 2005 en 2014 te zien in de serie, die uiteindelijk tien Primetime Emmy's won. Daarbij werd Harris viermaal genomineerd door de prijs van de beste mannelijke bijrol in een komedieserie.

Leugens in How I Met Your Mother
De serie How I Met Your Mother is het verhaal van Ted Mosby aan zijn kinderen in het jaar 2030. We horen veel over de bizarre avonturen van Barney Stinson, een van de leukste en beste personages in de serie, die elke keer weer bizarre manieren bedenkt om vrouwen te versieren.

Harris stelt dat je al die verhalen in twijfel moet trekken, omdat kijkers enkel de projectie van de protagonist op z'n alleenstaande vriend zien:

"Nou, ik denk dat How I Met Your Mother helemaal niet echt was. De structuur van de serie, is dat we een toekomstige Ted zijn kinderen dit verhaal horen vertellen. Daardoor maakt hij een fictieve versie van het narratief en hij heeft het over zijn vriend die de wingman, de beste vriend en de man die altijd wilde feesten is, iemand die altijd iets nieuws wil meemaken. Dus ik zie Barney als een vreemde antiheld die enkel bedacht is om Ted geslaagd te laten lijken."

How I Met Your Mother zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-bedenker recenseert seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher'-bedenker recenseert seizoen 2

De schrijver en bedenker van The Witcher is laaiend enthousiast over seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Morgen kan je eindelijk het tweede seizoen van The Witcher zien op Netflix. Critici hebben de serie al mogen recenseren, maar de belangrijkste recensie is er nu!

De serie The Witcher van Netflix is gebaseerd op de boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Het lijkt niet heel verrassend gezien de reactie van Sapkowski op het eerste seizoen van de serie, dat hij ook nu weer erg enthousiast is.

De recensie
Sapkowski vertelde in een interview dat hij enorm tevreden is met het nieuwe seizoen. Hij heeft alle lof voor showrunner Lauren Schmidt Hissrich en haar complete team. Bovendien kan hij niet wachten op meer.

"Ik wil Lauren en haar team feliciteren voor hun excellente werk. Het verfilmen van mijn boeken is geen gemakkelijke taak. Ik heb er met groot plezier naar gekeken en ik hoop op een nog epischer derde seizoen," aldus de bedenker.

Dit nieuwe seizoen pikt de draad direct na het einde van het eerste seizoen op. Geralt of Rivia denkt dat zijn geliefde Yennefer om het leven is gekomen bij de slag om Sodden en neemt Ciri daarom mee naar zijn thuis, Kaer Morhen.

The Witcher zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash': Dit is hoe Armageddon eindigt
Series / Featured

'The Flash': Dit is hoe Armageddon eindigt

De serie The Flash heeft een opwindende crossover achter de rug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Flash is klaar met Armegeddon. Die vijfdelige reeks afleveringen duikt in een bizarre nieuwe bedreiging en is nu afgerond.

Het achtste seizoen van The Flash begint met de aankomst van Despero, een buitenaardse bedreiging die stelt dat Barry Allen de wereld zal vernietigen. Maar hoewel Despero zichzelf neerzet als een held, blijkt het heel anders te zitten.

Grootse eindstrijd
We zien in een epische scène dat Barry Allen zijn nieuwe gouden laarzen krijgt, die hem kunnen helpen het gevecht tegen Despero te winnen. Barry verslaat hem, en heeft vervolgens een halve minuut om Eobard Thawne te redden.

Dat doet Barry, en om Thawne tegelijk onschadelijk te maken, neemt Barry ook meteen zijn negatieve snelheid weg. Zo redt hij Thawne, die heel boos is en klaagt dat Barry net zo goed zijn leven had kunnen nemen.

De serie eindigt met een foto waarin we Joe West en het hele team zien. Op die foto zie je ook twee nieuwe gezichten verschijnen: niemand minder dan Nora en Bart Allen. Die krijgen in een later seizoen dus ook een rol!

The Flash keert volgend jaar terug met nieuwe afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ms. Marvel'-cast heeft hier grote moeite mee
Series / Nieuws

'Ms. Marvel'-cast heeft hier grote moeite mee

Ms. Marvel-acteurs en -actrices hebben moeite met het houden van geheimen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De verwachtingen voor Disney+ serie Ms. Marvel zijn hoog gespannen. Eindelijk zien we dan Kamala Khan, gespeeld door Iman Vellani, in live-action.

Naast een sizzle reel die dit jaar is vrijgegeven, weten fans nog vrijwel niets over de te verwachten film. Gelukkig zijn er twee van de castleden die tijdens een interview met Variety wilden vertellen hoe ontzettend enthousiast ze wel niet zijn!

Geheimen bewaren over Ms. Marvel
Laurel Marsden en Yasmeen Fletcher vertelden hoe het was om aan de serie Ms. Marvel te werken, en grapten dat het enorm moeilijk is alles geheim te houden.

"Het is heel moeilijk," onthulde Marsen.

"Het is moeilijk om geheimen te bewaren, maar we doen het," voegde Fletcher lachend toe. "We proberen het."

"Ik hoop gewoon dat het iedereen zo goed vertegenwoordigt als we willen. En iedereen voelt zich hopelijk net zo geraakt door het verhaal als wij," ging Fletcher nog verder.

Ms. Marvel introduceert de zestienjarige tiener uit Jersey City. Zij houdt enorm van Captain Marvel en krijgt zelf superkrachten. Ms. Marvel is in de zomer van 2022 te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.