search
De 'Kingsman'-films krijgen een serie die hard nodig is
Series / Nieuws

De 'Kingsman'-films krijgen een serie die hard nodig is

Matthew Vaughn werkt aan een nieuwe serie in de Kingsman-franchise: Statesman.

The King's Man-regisseur Matthew Vaughn geeft toe dat Marvel-serie Loki hem inspireerde een Statesman-televisieserie te maken.

Begin volgend jaar is de film The King's Man in de Nederlandse bioscoop te zien. Die duikt in het oorsprongsverhaal van de Kingsman, een geheimzinnige organisatie die als private spionageorganisatie de wereld al enkele decennia veilig houdt.

Een Statesman-serie maken
De eerste film was een groot succes toen deze in 2015 uitgebracht werd. Vaughn en bedenker Mark Millar hadden daardoor alle vertrouwen in een vervolg.

Dat gebeurde met The Golden Circle, en daarna de spin-off The King's Man. Ook wordt gekeken naar een tweede vervolgfilm en een serie rond de Statesman. Dat zijn de Amerikaanse tegenhanger van de Kingsman.

"We hebben echt een heel leuk idee voor Statesman. Wat mij het vertrouwen gaf, was hoe leuk Loki gedaan is," begon Vaughn een interview.

"Dus ik dacht toen ik Loki zag: 'Misschien kunnen we onze versie maken met Statesman, met de Amerikaanse personages en een spin-off op televisie'. Dat probeer ik nu geregeld te krijgen. Hopelijk kijken mensen dit en gaat het goed genoeg om King's Man 3 te regelen en dit en het televisiegedoe."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen