search
Prime Video komt na 'The Wheel of Time' met nog een vette fantasyserie
Series / Nieuws

Prime Video komt na 'The Wheel of Time' met nog een vette fantasyserie

The Atlas Six wordt een nieuwe serie die Prime Video voor ons gaat maken.

Hoewel het boek The Atlas Six bij lancering vrij klein begon, werd het een virale sensatie op TiKTok eerder dit jaar, met meer dan elf miljoen (!) mentions op de populaire social media app.

Mede daardoor werd The Atlas Six onderwerp van een uiterst felle biedingsoorlog onder de verschillende streamingdiensten en filmproductiebedrijven. Volgens Deadline is er nu een duidelijke winnaar.

The Atlas Six maken
Deadline meldt dat Amazon de winnaar is. De streamingdienst heeft al besloten de televisieserie in actieve ontwikkeling te nemen.

In The Atlas Six volgen we zes magiƫrs die gekozen worden om mogelijk onderdeel uit te maken van de bijzondere Alexandrian Society, een van de meest machtige en geheimzinnige organisaties van de wereld.

Slechts zes kandidaten worden elk decennium gekozen, wat betekent dat de zes een steeds fellere en gevaarlijkere strijd aan moeten gaan met corruptie, macht, prestige en verraad.

Schrijver Alexene Farol Follmuth zal de serie The Atlas Six produceren. Verder verwachten we volgend jaar het volgende boek.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen