Netflix voegt tal van series nieuw toe in januari 2022

Netflix voegt tal van series nieuw toe in januari

De maand januari wordt een drukke op Netflix, vol gave nieuwe series.

Jim Pedd, 15 december 2021 20:21

Elke maand weer voegt Netflix heel wat nieuwe series toe. Vandaag onthulde men al tientallen nieuwe series die in januari 2022 toegevoegd worden. We duiken er meteen in.
VANAF 1 JANUARI
The Hook Up Plan (seizoen 3): Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed.

Manifest (seizoen 1 en 2): De afgelopen vijf jaar was een commercieel vliegtuig vermist. Maar degenen die aan boord waren keren ineens terug en moeten weer integreren in de maatschappij. Zo ontvouwt zich een groot mysterie.

VANAF 5 JANUARI
Rebelde: Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Lodge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

VANAF 6 JANUARI
The Club (Part 2): In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

VANAF 7 JANUARI
Hype House: Een opvallende blik op de levens van de tien grootste social media sterren.

VANAF 13 JANUARI
Chosen: Een zeventienjarig meisje ontdekt een ontstellende waarheid over haar eigen identiteit wanneer ze in het mysterie rondom haar rustige Deense stadje duikt.

The Journalist: Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.

VANAF 14 JANUARI
After Life (seizoen 3): Een schrijver voor een krant probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij verandert in een norse man om zo de mensen die hem willen helpen op een afstand te houden.

The House: In deze duistere animatiecomedy raken een arme familie, nerveuze ontwikkelaar en vermoeide huisbazin in verschillende tijdperken betrokken bij hetzelfde mysterieuze huis.

Archive 81: Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.

VANAF 19 JANUARI
Too Hot to Handle (seizoen 3): Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke ​​hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

El Marginal (seizoen 4): De dramaserie keert terug voor een vierde seizoen.

VANAF 21 JANUARI
Summer Heat: Een groep jongvolwassenen werkt in een paradijselijk resort. Ze beleven een onvergetelijke zomer en ontdekken de liefde, ware vriendschappen en schokkende geheimen.

Ozark (seizoen 4, deel 1): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

VANAF 25 JANUARI
Snowpiercer (seizoen 3, wekelijks nieuwe aflevering): De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.

VANAF 26 JANUARI
The Sinner (seizoen 4): In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

VANAF 27 JANUARI
Framed! A Sicilian Murder Mystery: Twee TV-technici zien per ongeluk een moord. Elke stap die ze zetten om te voorkomen verdacht over te komen, brengt hen dieper in de problemen.

VANAF 28 JANUARI
Feria: The Darkest Light: In het Andalusië van de jaren negentig hebben twee zussen te maken met afwijzing en een zoektocht naar de waarheid als hun ouders beschuldigd worden van de moord op 23 mensen in een occult ritueel.

In From the Cold: Een moeder komt voor een onmogelijk dilemma te staan: haar gezin in gevaar brengen of haar vroegere werk als genetisch aangepaste Russische agente weer oppakken.

The Woman in the Window Across the Street From the Girl in the Window: Anna kijkt met een gebroken hart naar de wereld buiten haar woonkamerraam en zet haar zinnen op een knappe nieuwe buurman, totdat ze getuige is van een gruwelijke moord.

Curious with Jonathan van Ness: Jonathan van Ness bekijkt elke vraag waar hij nieuwsgierig van wordt.

Lees meer over: Netflix, Preview, Januari, 2022

Populair nieuws