Acteur reageert op enorme 'gamechanger' in 'Hawkeye'

In de vijfde aflevering van de Marvel-serie Hawkeye zien we opnieuw een opvallend personage.

Bram de Groot, 16-12-2021 15:13

In de vijfde aflevering van Hawkeye zagen we opnieuw een grote verrassing die de fans waarschijnlijk al zagen aankomen. Na de Black Widow en Echo kregen we in de meest recente aflevering de eerste blik op de grootste schurk in de serie. Let op: SPOILERS!!!
In de slotseconde van de Marvel-serie kregen we een eerste echte blik op Kingpin / Wilson Fisk van acteur Vincent D'Onofrio, de acteur die de rol ook speelde in de Daredevil-serie op Netflix. Nu is hij dus officieel onderdeel van het Marvel Cinematic Universe van Marvel Studios.

D'Onofrio reageert op MCU-debuut
"When I was a boy," schrijft D'Onofrio in een nieuwe Tweet met een afbeelding erbij die niet zo hint naar de komst van zijn personage Kingpin als de serie dat in aflevering vijf deed. En uiteraard mag zijn debuut een gamechanger genoemd worden voor de franchise.

De zesde aflevering verschijnt aankomende woensdag op Disney+ en daarin zal Kingpin waarschijnlijk zijn stempel drukken.

Overigens zien we ook hoe het afloopt met de confrontatie tussen personages als Hawkeye (Jeremy Renner) en Kate Bishop (Hailee Steinfeld) en Yelena Belova (Florence Pugh) en Maya Lopez (Alaqua Cox).

Bron: Vincent D'Onofrio

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox, Florence Pugh, Black Widow

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix