Dit zijn de 10 series die 2022 gaan domineren!

De 10 series die 2022 gaan domineren!

House of the Dragon is de meest geanticipeerde serie van het komende jaar.

Jim Pedd, 16 december 2021 14:13

Elk jaar zet IMDb, de grootste filmsite die er is, de meest geanticipeerde series op een rij. Ook dit jaar blikt men vooruit op het aankomende jaar en zien we dat de serie House of the Dragon de meest populaire is bij de kijker.
De lijst is gebaseerd op pageviews van de meer dan 200 miljoen maandelijkse bezoekers. We zien dat de nummer 1 House of the Dragon is, gevolgd door Prime Video-serie Lord of the Rings en Pam & Tommy. Laten we erin duiken.

1. House of the Dragon: We zien in deze serie de burgeroorlog binnen de familie Targaryen, die 300 jaar voor Game of Thrones gesitueerd is. Een gewelddadige en grootse serie in de franchise van HBO en schrijver George R.R. Martin.

2. The Lord of the Rings: Deze serie is gesitueerd in de tweede era van Tolkiens Midden-Aarde. We weten nog niet welk verhaal verteld wordt, maar er schijnen oude bekenden als Gandalf en Galadriel te zien te zijn.

3. Pam & Tommy: De woelige romance tussen Pamela Anderson en Tommy Lee, die al 96 uur nadat ze elkaar hadden leren kennen besloten te trouwen.

4. The Sandman: Nadat hij honderd jaar gevangen heeft gezeten, weet The Sandman zichzelf weer te bevrijden uit zijn gevangenis. Hij is uit op wraak, maar moet ook orde herstellen in zijn dromenkoninkrijk.

5. The Last of Us: Ellie is een tiener die immuun lijkt te zijn tegen een gevaarlijk virus dat de wereld getroffen heeft. Aan smokkelaar Joel de taak om haar door de Verenigde Staten te loodsen naar een laboratorium waar ze met haar bloed een geneesmiddel kunnen maken.

6. Obi-Wan Kenobi: Eindelijk is Obi-Wan Kenobi terug, weer gespeeld door acteur Ewan McGregor. Ook zien we Darth Vader - een rol van Hayden Christensen - en leren we hoe Obi-Wan zijn tijd op Tatooine invulde.

7. She-Hulk: Een synopsis is er nog niet, maar deze Disney+ serie draait om She-Hulk, het beroemde nichtje van de Hulk, die ook superkrachten krijgt. De serie doorbreekt de vierde muur en wordt een komische serie die zich deels in de rechtbank afspeelt.

8. Ms. Marvel: De tiener Kamala Khan kijkt heel erg op tegen Captain Marvel. Als ze zelf superkrachten krijgt, verandert haar leven compleet.

9. Peacemaker: Je hebt Peacemaker al leren kennen in de film The Suicide Squad, en ditmaal is hij terug om de VS te beschermen tegen bizarre bedreigingen.

10. Moon Knight: Moon Knight wordt gespeeld door Oscar Isaac en is een duistere Marvel-held die krachten kreeg van de Egyptische maangod.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Series, IMDb, House of the Dragon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws