Dit gaat er gebeuren in 'Emily in Paris' seizoen 2

Emily Cooper van actrice Lily Collins beleeft een nacht vol passie.

Bram de Groot, 17-12-2021 20:25

Het nieuwe seizoen van Emily in Paris verschijnt volgende week op Netflix en dan kun je kijken naar de nieuwe avonturen van Emily Cooper van actrice Lily Collins. In het eerste seizoen verhuist de Amerikaan van in de twintig van Chicago naar Parijs om de social media-strategie van Savoir op te tuigen.
Volgens Netflix wordt seizoen twee leuker, met meer mode en meer faux pas. Terwijl Emily voet aan de grond krijgt in Parijs, kunnen de gevolgen van een nacht vol passie haar in de problemen brengen. Er zijn ook rollen voor Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvie, Ashley Park als Mindy Chen, Lucas Bravo als Gabrie en Samuel Arnold als Julien.

Preview seizoen 2 van Emily In Paris
"Ben je klaar voor de terugkeer van Emily In Paris? Hier is alles wat we je kunnen vertellen over seizoen 2," schrijft Netflix bij de video Emily In Paris: Everything We Can Tell You About Season 2. Check de video van ruim vier minuten hieronder.

Emily In Paris keert op 22 december terug op de streamingdienst. Je hebt nog een klein weekje om seizoen een te (her)kijken.
Bron: Netflix

Lees meer over: Emily in Paris, Lily Collins, Philippine Leroy Beaulieu, Netflix, Darren Star, Abby Govindan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader