Nieuwe 'How I Met Your Mother'-serie onthult eerste trailer!

Nieuwe How I Met Your Mother-serie onthult trailer

How I Met Your Father is begin volgend jaar dan eindelijk te zien.

Jim Pedd, 16 december 2021 19:38

Eindelijk hebben we de eerste trailer voor How I Met Your Father. De reboot met actrice Hilary Duff in de hoofdrol is begin volgend jaar te zien.
How I Met Your Father is een follow-up op CBS sitcom How I Met Your Mother, die tussen 2005 en 2014 liep. De serie had hoofdrollen voor Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris en Alyson Hannigan. Nu komt er een spin-off aan.

How I Met Your Father
De serie How I Met Your Father wisselt 't geslacht van de hoofdpersoon, want in de eerste serie zagen we nog Ted Mosby. Nu leren we van het hoofdpersonage van Hilary Duff, Sophie, hoe ze de vader van haar kinderen heeft ontmoet.

How I Met Your Father heeft naast een hoofdrol voor Duff, ook rollen voor Kim Cattrall als oudere versie van Duff's Sophie, en van onder meer Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma.

Zij zijn allemaal te zien als de vriendengroep van Sophie, die naar liefde zoekt in New York City. In de trailer zie je de groep voor 't eerst in actie. Op de achtergrond hoor je het klassieke nummer 'Sooner or Later' van The Grass Roots.


How I Met Your Father is vanaf 18 januari te zien.
Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, HIMYM, HIMYF, Hilary Duff

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws