search
'Star Wars'-acteur over z'n rol in 'Andor'
Series / Nieuws

'Star Wars'-acteur over z'n rol in 'Andor'

Disney+ maakt de serie Star Wars: Andor samen met onder meer Stellan Skarsgard.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stellan Skarsgård hint ernaar dat niet alles is wat het lijkt in de serie Star Wars: Andor. Die zal volgend jaar ergens te zien zijn op streamingdienst Disney+ en is een prequel op de film Rogue One: A Star Wars Story.

Centraal staat de Rebel genaamd Cassian Andor in de jaren voor Rogue One. De eerste rits afleveringen is er 12 lang, en tussen juli en september 2022 op Disney+ te zien.

Star Wars: Andor-serie
Stellan Skarsgård is in de serie te zien naast acteur Gabriel Luna in een nog te onthullen rol. De acteur maakte al flink indruk toen hij te zien was in Dune als de schurkachtige Baron Vladimir Harkonnen.

Tijdens een interview met Screen Rant vertelde Skarsgård dat hij het fijn vond om met Diego Luna te kunnen werken en dat hij een leuke rol heeft. Een rol met meerdere gezichten. Dat belooft wat.

"Het schrijfwerk is echt heel goed. Het is van dezelfde schrijver die ook Rogue One maakte. En het was mooi om met Diego Luna, een oude vriend,t e werken. Dus ik vond dat heel opwindend. En het personage is, nou ja, je zal het zien. Het was leuk om hem te spelen omdat hij verschillende gezichten heeft."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen