'How I Met Your Mother'-fans opgelet: de nieuwe serie heeft een eerste blik!

Eerste foto How I Met Your Father onthuld

De serie How I Met Your Father gaat van start met z'n opnames.

Jim Pedd, 12 november 2021 om 12:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hulu heeft de eerste blik vrijgegeven op de serie How I Met Your Father, met een hoofdrol voor actrice Hilary Duff. De sitcom is gebaseerd op How I Met Your Mother en al enige jaren in de maak.
Duff speelt de hoofdpersoon, die aan haar zoon het verhaal vertelt van hoe ze zijn vader heeft leren kennen. Net als in de originele serie, wordt dat verhaal verteld via een hele rits flashbacks.

How I Met Your Father
De serie How I Met Your Father wordt gemaakt door Isaac Attacker en Elizabeth Berger. Hij speelt zich af in New York CIty, maar Hulu krijgt blijkt uit deze eerste foto hulp bij het tot leven brengen van de Big Apple.

Industrial Light and Magic gebruikt namelijk de virtuele productieset, The Infinity, voor de televisieserie. Dankzij de technologie kunnen de set designers allerlei locaties en settings gebruiken, zonder dat ze daarvoor de set van Disney in Burbank hoeven te verlaten.

Regisseur Pamela Fryman: "Ik kon de dag in Burbank doorbrengen, terwijl we een scène op de Brooklyn Bridge opnamen. De logistiek en het prijskaartje van opnames op locatie (zelfs als er geen pandemie is) zouden deze scène onmogelijk gemaakt hebben. Maar dankzij deze nieuwe technologie was het mogelijk."


Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Hilary Duff

Populair nieuws