search
Nieuw op Netflix: 'The Witcher' is terug met het tweede seizoen!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Witcher' is terug met het tweede seizoen!

Het tweede seizoen van de razend populaire reeks is vanaf vandaag te bekijken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We hebben als gevolg van het Coronavirus iets langer moeten wachten op het vervolg van de serie The Witcher. Het langverwachte tweede seizoen is echter vanaf vandaag te bekijken bij streamingdienst Netflix!

Na de Battle of Sodden wordt prinses Cirilla in veiligheid gebracht door Geralt of Rivia. Hij neemt de prinses mee naar de veiligste plaats die hij kent, namelijk zijn ouderlijke woning in Kaer Morhen.

Tegelijkertijd proberen verschillende rassen op het continent om buiten de muren de macht te grijpen. Geralt of Rivia krijgt ook af te rekenen met een extra uitdaging. Hij moet de prinses immers niet alleen beschermen tegen de buitenwereld, maar ook tegen de geheime kracht die ze bezit.

Razend populair
In eerste instantie waren de scores die de reeks kreeg een beetje verdeeld. Vooral op Rotten Tomatoes was er in eerste instantie sprake van een ietwat povere 67 procent. Inmiddels zien de scores er globaal gezien heel wat beter uit. Op met name IMDB valt bijvoorbeeld een score af te lezen van 8,2/10.

Heel wat fans hebben sterk uitgekeken naar het verschijnen van het tweede seizoen. Dit niet in het minst nadat eerder een zeer veelbelovende trailer op de wereld werd losgelaten. Ben jij ook benieuwd naar wat dit tweede seizoen allemaal voor jou in petto heeft? Je kan het vanaf vandaag ontdekken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen