search
BBC brengt gloednieuwe serie 'Chloe' naar Amazon Prime
Series / Nieuws

BBC brengt gloednieuwe serie 'Chloe' naar Amazon Prime

BBC beschikt reeds over samenwerkingen met Netflix, maar slaat nu ook de handen in elkaar met Prime Video...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is uiteraard reeds even bekend dat de BBC over een samenwerkingsverband beschikt met streamingdienst Netflix. Het heeft ondertussen echter eveneens de handen in elkaar geslagen met die andere populaire streamingdienst, namelijk Prime Video.

Eén van de series die deel uitmaakt van de overeenkomst is Chloe. Deze gloednieuwe reeks moet ergens in de loop van het komende jaar verschijnen.

Chloe vertelt het verhaal van Becky Green die reeds voor een aanzienlijke tijd Chloe Fairbourne op haar social media volgt. Het leven dat Chloe leidt staat in schril contrast met dat van Becky zelf.

Dementie
Becky zorgt voor haar moeder die lijdt aan dementie. Beiden wonen in een kleine flat in Bristol. Op het moment dat Chloe komt te overlijden beslist Becky om in de huid te kruipen van een andere persoon genaamd Sarah. Ze is vastbesloten om te achterhalen wat er precies met Chloe is gebeurd.

Betrokken bij de productie van deze serie is Alice Seabright. De kans is bestaande dat deze naam je niet meteen veel zegt. Ze was in het verleden echter als één van de schrijvers betrokken bij de reeks Sex Education.

[i]Chloe/I] zal ergens in de loop van 2022 verschijnen bij BBC One en op Prime Video. Wanneer dat precies het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen