Tweede seizoen voor nieuwe 'Star Wars'-serie?

The Book of Boba Fett zou heel goed een tweede seizoen kunnen scoren.

Jim Pedd, 18-12-2021 11:10

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Een tweede seizoen van The Book of Boba Fett zit er dik in. Dat vertelt regisseur en showrunner Robert Rodriguez over de aankomende nieuwe Star Wars-serie op Disney+.
The Book of Boba Fett is een spin-off van The Mandalorian en werd een jaar geleden geteased helemaal na de aftiteling van het tweede seizoen van die populaire serie.

The Book of Boba Fett seizoen 2
Boba Fett krijgt zeker z'n revanche. Het personage werd dood gewaand na de gebeurtenissen in de film Star Wars: Return of the Jedi, waarin hij door Luke Skywalker de Sarlacc-put in geslagen werd. Maar hij bleek nog te leven en is nu terug.

In het tweede seizoen van The Mandalorian zie je hoe Boba Fett nog leeft en hulp krijgt van premiejager Fennec Shand om het misdaadimperium van Jabba the Hutt over te nemen. Dat wil Boba niet via angst doen, maar door premiejagers te houden aan een code van eer.

Tijdens een uitgebreid interview met The Hollywood Reporter vertelde Rodriguez over de toekomst van The Book of Boba Fett. Hoewel hij niets specifieks wilde onthullen, is hij er zeker van dat dit slechts het begin van de tijd van Boba Fett is:

"Als mensen er echt van houden, weet ik zeker dat ze meer willen maken."

The Book of Boba Fett zie je vanaf 29 december op Disney+, waar de serie 7 afleveringen krijgt.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Robert Rodriguez, Disney Plus, Temuera Morrison, Ming Na Wen

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie