Eerste trailer zeer veelbelovende Apple TV+ serie

Eerste trailer zeer veelbelovende Apple TV+ serie

Apple TV+ maakt samen met Ben Stiller de serie Severance.

Jim Pedd, 18 december 2021 om 11:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Apple TV+ heeft een trailer vrijgegeven voor de aankomende thrillerserie Severance. Die is geregisseerd en geproduceerd door Ben Stiller en heeft een topcast.
De cast van de serie Severance wordt aangevoerd door Adam Scott, maar heeft ook rollen voor John Turturro en Academy Award-winnend acteurs Patricia Arquette en Christopher Walken. De serie Severance is bedacht door Dan Erickson en kreeg eind 2019 groen licht van Apple. In juni dit jaar werden de opnames afgerond.

Severance-trailer
In de serie Severance volgen we een groep medewerkers die werken voor het mysterieuze Lumon Industries. Voor redenen die nog niet onthuld zijn, eist hun werkplek dat zij een 'Severance'-procedure ondergaan. Die scheidt hun persoonlijke herinneringen compleet van hun werkgerelateerde herinneringen.

Apple TV+ kwam al eens met een teaser trailer die het personage Mark (Adam Scott) liet zien, evenals zijn collega's die de bizarre procedure ondergaan. Nu is er dus nog een trailer, die iets meer laat zien.

Medewerkers van Lumon lijken bereid de operatie te ondergaan. Maar de trailer hint er ook naar dat er meer achter Lumon zit dan je denkt, en waar die eisen vandaan komen?

Severance gaat in februari 2022 van start met zijn negen afleveringen tellend eerste seizoen.Bron: Screen Rant

Lees meer over: Severance, Ben Stiller, Apple TV Plus

Populair nieuws