Megahit 'Loki' lijkt het eindstation voor Tom Hiddleston

Megahit 'Loki' lijkt het einde voor Tom Hiddleston

Tom Hiddleston lijkt bijna klaar te zijn met zijn tijd als Loki, als we hem zo horen.

Jim Pedd, 9 december 2021 11:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tom Hiddleston speelt niet eeuwig meer de rol van Marvel-schurk/held Loki. De acteur debuteerde in 2011 in Kenneth Branagh's Thor als Loki, en deed dat naast Chris Hemsworth die de rol van de God of Thunder speelt.
De afgelopen jaren zagen we Loki een paar keer zogenaamd om het leven komen, en vervolgens kwam er de film Avengers: Infinity War waarin Loki echt dood ging. Maar er volgde wel een spin-off, een serie die zich afspeelde in een alternatieve realiteit en een andere variant van Loki volgde.

Niet voor altijd
Hoewel je ergens bijna het gevoel krijgt dat Hiddleston voor altijd in de rol van Loki kan duiken, laat de acteur tijdens zijn acceptatiespeech van de People's Choice Awards weten dat er een einde aan zijn tijd als Loki zal komen.

Hiddleston zei dat hij een "tijdelijke fakkeldrager" voor het personage is. Dat ziet hij ook echt als "een eer en een genot".

De acteur ging natuurlijk niet in op de vraag wanneer hij dan vertrekt of hoe hij dit voor zich ziet. Maar het is zeker dat er ooit een einde aan z'n tijd komt.

Loki binge je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Tom Hiddleston, Loki, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws