'Loki' gaat een compleet andere kant op

'Loki' gaat een compleet andere kant op

Tom Hiddleston laat weten dat Loki het helemaal anders gaat doen in de toekomst.

Jim Pedd, 15 december 2021 07:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tom Hiddleston ging tijdens een interview in op zijn toekomst als Loki in het Marvel Cinematic Universe. Hij vertelde de rol niet eeuwig te willen spelen. Maar kijkt voorlopig uit naar de toekomst.
Loki was eerder dit jaar te zien in het eerste seizoen van de gelijknamige serie, waarin we een variant van Loki volgden. Die moest samen met een andere versie van zichzelf - een vrouwelijke - vechten tegen de kwaadaardige Time Variance Authority. Loki is vernieuwd voor een tweede seizoen en dat belooft wat.

Heel andere Loki
Wat Hiddleston betreft, krijgen we straks een heel nieuwe Loki te zien in het tweede seizoen. Dat komt vooral omdat hij bepaalde ontwikkelingen doorgemaakt heeft.

"Ik begrijp wel waarom het publiek iets goeds in Loki ziet. Ze willen dat hij zijn interne en externe obstakels kan overwinnen en willen die relatie met zijn broer zien herstellen en zien dat hij de held wordt die hij kan zijn," aldus Hiddleston.

Volgens hem hoeft het niet per se zo te zijn dat Loki straks echt een goeierik is. Het zou ook kunnen dat hij "een deel van de karakteristieken" behoudt. "Hij houdt dan wat Loki Loki maakt. En tegelijk kan ik spelen met zijn iets andere manier van zijn."

Loki kan je zien op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Tom Hiddleston, Loki, Disney Plus, MCU, Marvel Studios

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws