'Star Trek: Discovery' seizoen 4 blijkt een megahit

Star Trek: Discovery seizoen 4 blijkt een megahit

Star Trek: Discovery doet het ontzettend goed op de streamingdienst Paramount+.

Jim Pedd, 20 december 2021 06:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Discovery is de meest bekeken televisieserie van Paramount+. De boel ging in 2017 van start op wat toen nog CBS All Access heette en was de eerste Star Trek-serie sinds 2005.
CBS All Access kreeg begin 2021 een nieuwe naam, namelijk Paramount+, waar Star Trek: Discovery seizoen 4 op 16 november 2021 van start ging. Hoewel de streamingdienst niet het niveau van Disney+ of Netflix heeft weten te realiseren, staan er best wat indrukwekkende series op.

Star Trek: Discovery-debuut
Star Trek: Discovery is de grootste serie van Paramount+. Dat meldt de site Collider, dat eveneens schrijft dat de revival van iCarly op de tweede plaats staat.

Er zijn geen cijfers aangeleverd door Paramount+ die laten zien om hoeveel kijkers het precies gaat.

Maar het succes van Star Trek: Discovery is groot en hielp de streamingdienst op de kaart te zetten. Het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat de serie straks ook helpt om Paramount+ wereldwijd op de kaart te zetten, zodat 'ie ook echt het succes wordt dat men hoopt te realiseren.

Paramount+ investeert trouwens flink in Star Trek. De animatieserie Star Trek: Prodigy en Star Trek: Lower Decks waren al te zien, evenals Star Trek: Picard. En dan zijn er nog series in de maak als Star Trek: Strange New Worlds en Star Trek: Section 31.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek, Paramount Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws