Opvallende 'Cobra Kai'-castleden voor seizoen 5

Opvallende 'Cobra Kai'-castleden voor seizoen 5

Cobra Kai krijgt een paar interessante nieuwe castleden voor 't volgende seizoen.

Jim Pedd, 20 december 2021 09:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel het vierde seizoen van Netflix-hitserie Cobra Kai nog niet vrijgegeven is, werkt men al aan een vijfde seizoen. Twee grote MMA-vechters blijken zich erbij te voegen.
Mixed martial artist en Ultimate Fighting Championship-ster Stephen Thompson onthulde dat hij en voormalig welterweight kampioen Tyron Woodley een rol krijgen in het vijfde seizoen van Cobra Kai. In welke hoedanigheid liet hij dan weer niet weten.

Cobra Kai seizoen 5
"Ik sprak met Woodley, niet lang voordat we wat Cobra Kai-spul opnamen. Daar kan ik niet al te veel over vertellen, behalve dat we er rond hingen en dat er iets broeit," begon Thompson.

Hij bevestigde dat het een acteerrol is. Dat past ook wel bij hem, aangezien hij - zoals hij het zelf ook zegt - "bekend sta als een karate-man binnen de UFC. Iedereen vroeg zich af wat ik doe in Cobra Kai, maar daar mag ik dus niets over zeggen."

Het vierde seizoen heeft te dealen met de nasleep van de actierijke finale van het derde seizoen, waarin Johnny Lawrence en Daniel LaRusso moesten samenwerken om John Kreese te verslaan tijdens het All Valley Karate Tournament.

Cobra Kai zie je op Netflix.
Bron: ComingSoon

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, seizoen 5, Stephen Thompson, Tyron Woodley

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws