Deze 8 Netflix Originals wil je niet missen in 2022

Deze Netflix Originals wil je niet missen in 2022

Netflix maakt tal van series en 2022 wordt geen uitzondering op de ongelofelijke drukte.

Jim Pedd, 20 december 2021 09:49

Netflix voegt tientallen nieuwe series toe, elk jaar opnieuw. Vandaag zetten we de tofste series op een rij waar we komend jaar naar uitkijken. Het is natuurlijk lang niet alles wat toegevoegd wordt, dus later deze maand duiken we er verder in.
Vikings: Valhalla: In dit nieuwe avontuur volgen we Leif Eriksson en een hele andere rits legendarische Vikingen. De actieserie is een vervolg op Vikings van History Channel en vertelt het verhaal van de 'val' van de Vikingen.

Lupin (seizoen 3): Het derde seizoen pikt de draad direct na het einde van het tweede op en wordt nog grootschaliger dan het tweede. Dat belooft wat voor Arsane!

The Sandman: Na honderd jaar in gevangenschap, wordt de Sandman eindelijk weer bevrijd en is hij niet alleen op wraak uit: Hij moet ook proberen orde te herstellen in zijn droomwereld.

The Witcher: Blood Origin: Waar komen al die monsters eigenlijk vandaan in de wereld van The Witcher? Daar geeft deze spin-off een antwoord op. Recent zagen we al dat het verhaal verteld wordt vanuit het perspectief van de elfen.

1899: Deze opwindende Duitse Original draait om immigranten die aan boord van een schip waarvan niemand meer aan boord lijkt te zijn, ontdekken wat er nou aan de hand was.

Bridgerton (seizoen 2): Het tweede seizoen van de serie duikt in een nieuwe liefde en relatie in de wereld van de familie Bridgerton. Kom maar door!

The Crown (seizoen 5): Het vijfde seizoen verandert de cast weer compleet en duikt in de jaren negentig. We zien het einde van Diana, maar ook meer gebeurtenissen rond de Britse koninklijke familie.

Army of the Dead: Lost Vegas: Scott Ward ken je uit Zack Snyder-film Army of the Dead. Maar wat is zijn verhaal met de zombies? Nou, dat en meer zie je in deze show!

Lees meer over: Netflix, 2022, The Witcher, Vikings

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws