search
'Iron Fist'-actrice weet niet of ze terug wil keren voor Marvel Studios
Series / Nieuws

'Iron Fist'-actrice weet niet of ze terug wil keren voor Marvel Studios

Jessica Henwick twijfelt of ze dat wel ziet zitten, of toch klaar wil zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We weten nog altijd niet zeker of de gebeurtenissen uit de Marvel/Netflix series nou tot het canon van het Marvel Cinematic Universe behoren. Recent werd wel heel duidelijk gemaakt dat de sterren uit die series een oversteek kunnen maken naar een Marvel Studios project.

Kevin Feige bevestigde recent immers al dat Charlie Cox de rol van Daredevil zal spelen in het MCU en dat Vincent D'Onofrio's Kingpin een rol heeft in Hawkeye. De poorten voor crossovers staan dus over. Maar of iedereen terugkeert?

Twijfels over een terugkeer
Colleen Wing, gespeeld door Jessica Henwick, werd een van de meest populaire personages in de Marvel/Netflix-franchise. Zij schitterde in Iron Fist en was zelfs populairder dan de hoofdpersoon.

Tijdens een interview met Syfy laat de actrice weten dat ze een terugkeer niet per se ziet zitten. "Ik weet het niet. Ergens wil ik wel, want ik hield van haar en heb zoveel tijd en energie in haar gestoken. En zij is een van die personages die ik zo hard heb proberen beschermen. Ik voelde echt passie over haar verhaal.'

"Dus ja, ik zou het geweldig vinden om weer in haar hoofd te kruipen. Maar we hebben haar op een geweldige plek achtergelaten. Ze werkte samen met Misty, had dingen die gaande waren, haar krachten en was er goed in. Ze leeft haar leven op een mooie manier. En ik weet dat als we haar terugbrengen, we haar het conflict in brengen. Ik wil gewoon dat ze een gelukkig einde heeft."

Iron Fist is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen