'Legends of Tomorrow' onthult eerste trailer voor de nieuwe afleveringen

'Legends of Tomorrow' onthult eerste trailer

Legends of Tomorrow van The CW keert begin volgend jaar weer terug.

Jim Pedd, 21 december 2021 om 08:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The CW heeft een nieuwe promo vrijgegeven voor het aankomende zevende seizoen van DC's Legends of Tomorrow. De serie bevindt zich op dit moment in z'n pauze en gaat op woensdag 12 januari 2022 in de Verenigde Staten weer verder.
Het zevende seizoen pikt de draad op met de aflevering die Paranoid Android heet. Fans zagen tot nu toe hoe de crew van de Waverider flink in de problemen kwam, en dat ze het op moeten nemen tegen een android versie van zichzelf. Die werken aan de tijdlijn.

DC's Legends of Tomorrow-teaser
De promo lijkt ergens wel op de eerder ook vrijgegeven preview die laat zien dat de vervangers veel grover en gemener zijn dan de helden die we kennen.

De nieuwe promo laat zien dat we ook de gebruikelijke Legends-grappen kunnen verwachten. Daarmee gaan we uit van een wel heel leuk nieuw seizoen!

Een synopsis is er ook al. We weten dat de Legends vast zitten in Odessa, Texas, in het jaar 1925. "Ze moeten dus naar New York City reizen en de voorvader van het tijdreizen, de uitvinder Dr. Gwyn Davies, opsporen. Maar zonder Waverider en geen gevoel voor hoe ze impact maken op de tijdlijn, evenals een tijdreizende tegenstander die op hen jaagt, hebben de Legends te maken met hun moeilijkste missie tot nu toe."

Check hieronder de nieuwe promo voor DC's Legends of Tomorrow, dat je op Netflix kunt zien.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws