search
Eerste beelden van romantische-dramaserie 'Fedeltí '
Series / Nieuws

Eerste beelden van romantische-dramaserie 'Fedeltí '

Niet alleen de eerste beelden werden vrijgegeven, ook de releasedatum is bekend...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft meer details bekend gemaakt over de aankomende romantische dramaserie Fedeltí . Niet alleen werden de eerste beelden getoond, daarnaast weten we inmiddels ook wanneer de serie te zien zal zijn.

De serie Fedeltí  volgt het jonge stel Carlo en Margherita. Beiden krijgen te maken met de behoorlijk explosieve gevolgen van vermeend verraad. De hamvraag die zich stelt in de reeks is of men ervoor moet kiezen om trouw te blijven aan zichzelf of aan hun partner.

Italië
De opnames van de reeks Fedeltí  vonden plaats op verschillende locaties in Italië. Er werd gebruik gemaakt van plaatsen als Milaan en Rimini, maar ook het prachtige Rome is het decor voor de reeks. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman. Die roman komt van de hand van Marco Missiroli.

In eerste instantie was het de bedoeling dat Netflix de reeks nog aan het einde van dit jaar uit zou brengen. Daar is men echter niet in geslaagd.

Fedeltí  zal nu op 14 februari 2022 verschijnen op streamingdienst Netflix. De onderstaande teaser geeft je alvast een goed voorsmaakje van wat je van de reeks zal kunnen verwachten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen