Kijkcijfers 'The Witcher'-serie op Netflix knallen compleet door het dak

Kijkcijfers 'The Witcher' knallen door het dak

Het nieuwe seizoen wordt supergoed bekeken op de succesvolle streamingdienst.

Bram de Groot, 22-12-2021 12:13

Afgelopen vrijdag verschenen de acht nieuwe afleveringen van de succesvolle fantasyserie The Witcher op Netflix. Het was een lange wacht voor de fans, aangezien het eerste seizoen al twee jaar oud was. Nu de kijkcijfers.
Het tweede seizoen is gedurende de eerste drie dagen maar liefst 142 miljoen uren bekeken en dat is uiteraard heel wat. En het is niet gek als The Witcher een record neer gaat zetten voor Netflix-films.

Het record ligt op dit moment in handen van Squid Game. Die serie werd in de eerste 28 dagen maar liefst 1,6 miljard uren bekeken. Daarna komt Bridgerton met "slechts" 625 miljoen uren in de eerste 28 dagen.

Ook het eerste seizoen goed bekeken
Overigens werd er ook flink afgestemd op het eerste seizoen. Tussen 13 en 19 december werd de aftrap van The Witcher namelijk maar liefst 49,2 miljoen uur bekeken. Dat is niet veel minder dan Mony Heist: Part 5. In dezelfde periode werd die serie 55,0 miljoen uren bekeken.


In The Witcher is Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.


Bron: The Witcher

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws