'Moon Knight'-releasedatum komt er snel

'Moon Knight'-releasedatum komt er snel

Moon Knight van Marvel Studios komt volgend jaar op streamingdienst Disney+.

Jim Pedd, 22 december 2021 om 13:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het begint erop te lijken dat we niet eens meer zo heel lang hoeven te wachten op nieuws rond de release van Disney+ serie Moon Knight. Dat zal naar verluidt deze week ergens bekend gemaakt worden.
Lekker Charles Murphy, die over het algemeen bekend staat als redelijk betrouwbaar, beweert dat we "volgende week" al zouden moeten weten wanneer Moon Knight van start gaat op Disney+. Dat moet dan ergens tussen 20 en 27 december het geval zijn. Tegelijk is het lek niet bevestigd.

Moon Knight release
Moon Knight is gebaseerd op de comics van Doug Moench en Don Perlin. Het personage debuteerde in 1975 in Werewolf by Night #32 en kreeg in 1980 zijn eerste solo-comic.

We volgen de huurling Marc Spector die gewond raakt tijdens een missie. Hij lijkt om het leven te komen, maar wordt gered door de Egyptische maangod Khonshu. Daarom gebruikt hij zijn krachten en martial arts om de misdaad te bestrijden.

Moon Knight wordt vaak neergezet als een soort Bruce Wayne, maar dan van het Marvel Comics-universum. Over de jaren heeft Moon Knight gewerkt met teams als de Avengers, West Coast Avengers en de Defenders. Hij heeft heel wat alter ego's en bleek in de comics uiteindelijk zelfs een meervoudige identiteitsstoornis te hebben.

Hieronder het bericht:


Bron: CBR

Lees meer over: Moon Knight, Disney Plus, MCU, marvel studios, Oscar Isaac

Populair nieuws