'The Witcher': Dit is waar het heen gaat met Ciri

Het personage Ciri krijgt een erg grote rol in The Witcher van Netflix.

Jim Pedd, 22 december 2021 07:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In dit artikel vertellen we je wat er met Ciri gebeurt na de gebeurtenissen in het tweede seizoen van The Witcher. Dat betekent dus dat dit artikel forse spoilers bevat.
Belangrijk is dat Ciri in de boeken, games en nu ook in de serie, magische krachten heeft vanwege het Elder Blood dat door haar aderen stroomt. Dat geeft haar toegang tot verschillende Spheres, ofwel realiteiten.

The Witcher-toekomst
In de op een na laatste aflevering wordt Ciri bezeten door Voleth Meir, een demon die zich voegt met pijn en Yennefer weet te manipuleren in het nieuwe seizoen. Voleth Meir verdwijnt aan het einde van het seizoen uit Ciri's lichaam, maar tegelijk arriveren de Wild Hunt, ook wel bekend als de Wraiths of Mörhogg.

In het tweede boek ondergaat Ciri heel wat problemen, waaronder een tijdje waarin ze strijdt tegen premiejagers van Nilfgaard. Ook komt ze een eenhoorn tegen - iets vrij unieks - die ze Little Horse noemt. Het brengt latente vermogens naar boven die visioenen van haarzelf laten zien, waarbij ze wraak wil nemen en het hele continent bedreigt.

Het derde boek, Baptism of Fire, toont hoe Ciri leert leven met een bende genaamd de Rats, onder wie ze de alias Falka op zich neemt. Ze doodt regelmatig mensen en wordt geobsedeerd met het vermoorden van mensen.

Haar leven wordt verstoord als de meeste Rats bruut vermoord worden door premiejager Leo Bonhart. Ciri wordt daarop achtervolgd door verschillende partijen, waaronder Skallen, Rience en Bonhart. Uiteindelijk heeft ze altijd een doel op haar rug lijkt het wel en vlucht ze naar de wereld van de Aen Elle elfen, een verhaal dat ze in het laatste boek, The Lady of the Lake, vertelt aan Sir Galahad.

Ciri wordt nooit een Witcher, maar ziet zichzelf er wel als een. Het lijkt erop dat het verhaal van het personage in de serie nog wat complexer wordt, aangezien elementen uit de games ook verfilmd worden. The Witcher binge je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Netflix, seizoen 2, Freya Allan

Populair nieuws