Deze man is hét brein achter 'The Book of Boba Fett'

Deze man is hét brein achter The Book of Boba Fett

The Book of Boba Fett-maker Dave Filoni weet er echt alles van.

Jim Pedd, 22 december 2021 om 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sinds Dave Filoni zich met Star Wars: The Clone Wars officieel bij het sterrenstelsel ver, ver weg voegde, zijn fans onder de indruk van zijn vermogen om verhalen te vertellen. Dat heeft hij voortgezet met projecten als Star Wars Rebels en The Mandalorian.
Maar dat niet alleen. Filoni is een indrukwekkende verhalenverteller binnen de saga en brengt hierdoor ook bijna encyclopedische kennis van de franchise met zich mee. Actrice Jennifer Beals noemt hem zelfs iemand die alle kennis heeft.

The Book of Boba Fett
Beals speelt een van de rollen in de serie The Book of Boba Fett, die vanaf 29 december op Disney+ te streamen is.

"Ik wist soms niet wat iets was, om wie het ging of waar iemand vandaan kwam. Maar Dave Filoni is echt buitengewoon. Hij is als een lopende encyclopedie," deelde Beals met Variety.

Ze speelt een Twi'lek. "Maar in plaats van te steunen op het internet, kon ik mij direct wenden tot de bron. Ik ging naar Dave en dan hadden we het over het personage, hoe die figuur anders is dan voorgangers, wat haar ervaringen geïnformeerd heeft en hoe dat verandert hoe ze eruit ziet en zich gedraagt - of zelfs hoe ze zich kleedt."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Dave Filoni

Populair nieuws