search
Nieuwe Netflix-serie 'Nothing Special' aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie 'Nothing Special' aangekondigd

Laat ons hopen dat de titel geen voorsmaakje is van wat we van de serie kunnen verwachten...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een gloednieuwe serie van Russische bodem aangekondigd. Het gaat deze keer om Nothing Special, een serie waarvan we voor één keer hopen dat de titel niet representatief zal zijn voor de reeks zelf.

Het is niet voor het eerst dat Netflix ervoor kiest om een productie van Russische bodem te laten maken voor haar streamingdienst. Eerder verscheen uiteraard ook reeds de sciencefictionreeks To The Lake. Deze keer zou het echter gaan om een hartverwarmende dramareeks.

In de nieuwe serie volgen we de jonge acteur Lyokha. Hij heeft ervoor gekozen om vrijwilligerswerk te doen en probeert op die manier mensen te ondersteunen die lijden aan een handicap.

Nieuwe namen
De reeks introduceert ongetwijfeld heel wat nieuwe namen aan het grote publiek. Dit geldt niet alleen voor de cast, maar ook voor het achterliggende team. Zo is Ilya Malanin voor de eerste keer verantwoordelijk voor de regie.

De hoofdrollen in de nieuwe reeks zullen weggelegd zijn voor onder meer Yura Borisov, Paulina Pushkaruk, Daria Melnikova, Anton Sankevich en Olga Lomonosova.

Er werd tot dusver door Netflix nog niet bekend gemaakt wanneer Nothing Special precies te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen