search
Wat is de volgende Marvel-serie op Disney+ en wanneer is 'ie te zien?
Series / Nieuws

Wat is de volgende Marvel-serie op Disney+ en wanneer is 'ie te zien?

We vertellen wat we nu weten over de volgende MCU-serie die op Disney+ komt.

Hawkeye is vandaag voorbij. Marvel-fans zullen dus heel benieuwd zijn wat nou eigenlijk de eerstvolgende MCU-serie wordt op Disney+.

De planning van Marvel Studios is nog niet helemaal zeker, maar het gerucht gaat dat Ms. Marvel de eerstvolgende serie wordt op Disney+. Het zou ook kunnen dat andere geruchten waar juist uit blijkt dat Moon Knight de volgende is, kloppen. Wat het wordt horen we vermoedelijk redelijk snel al. Maar voor die tijd vertellen we je alvast wat we weten over de MCU-series van komend jaar.

De nieuwe series
De eerste van de series die volgend jaar te zien zal zijn, is dus vermoedelijk MS. MARVEL. In de serie verkennen we naar verluidt de helden-aanbidding van Kamala Khan, die vooral groot fan is van Captain Marvel. Als ze zelf superkrachten krijgt, zien we hoe ze probeert haar krachten een plek te geven.

Ook verwachten we een serie rond MOON KNIGHT. De titelheld van die serie is niet zo zwart/wit 'goed' als sommige andere MCU-personages en krijgt zijn krachten van de Egyptische maangod. Hij worstelt met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis.

Dan komt SHE-HULK volgend jaar nog tot leven, een serie die zich grotendeels in de rechtbank afspeelt en draait om de toch wat opmerkelijke Jennifer Walters die superkrachten heeft en de vierde muur doorbreekt.

Tot slot verwachten we de serie SECRET INVASION ergens tegen het einde van het jaar, waarin Samuel L. Jackson te zien is als de inmiddels welbekende Nick Fury. Hij neemt het op tegen Skrulls die de wereld over proberen te nemen door de identiteit van wereldleiders te stelen.

Twee specials
Er komen volgend jaar ook twee specials uit: WEREWOLF BY NIGHT met Halloween en THE GUARDIANS OF THE GALAXY HOLIDAY SPECIAL als nieuwjaarsspecial.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen