search
Nu op Netflix: Emily is terug in de Franse hoofdstad in 'Emily in Paris' seizoen 2
Series / Nieuws

Nu op Netflix: Emily is terug in de Franse hoofdstad in 'Emily in Paris' seizoen 2

Het tweede seizoen introduceert ook meteen een aantal gloednieuwe namen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van Emily in Paris kon rekenen op een gemengde ontvangst. Niet iedereen bleek even grote fan te zijn van de serie, maar toch werd er sterk uitgekeken naar het verschijnen van het tweede seizoen. Dat wachten is nu voorbij.

In het tweede seizoen zien we hoe Gabriel heeft besloten om toch in Parijs te blijven. Dat doet hij natuurlijk voor Emily. Emily's liefdesleven krijgt echter plots een compleet andere wending wanneer ze een expat ontmoet.

Tijdens het eerste seizoen werd ook reeds duidelijk dat Emily over een voorliefde beschikt voor bijzondere mode. Die trend wordt ook in het nieuwe seizoen verder gezet. Verwacht dus ongetwijfeld weer heel wat boeiende en unieke outfits!

Nieuwe gezichten
Het tweede seizoen van Emily in Paris brengt heel wat nieuwe gezichten met zich mee. Het gaat hierbij om onder meer Lucien Laviscount, Jeremy O'Harris en natuurlijk ook om Arnaud Binard.

Voor heel wat fans van de reeks was het uitkijken naar het verschijnen van het tweede seizoen. Wel, dat wachten is nu voorbij. Het tweede seizoen van Emily in Paris staat dan ook nu op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen