search
Kate Winslet over mogelijk verhaal 'Mare of Easttown' seizoen 2
Series / Nieuws

Kate Winslet over mogelijk verhaal 'Mare of Easttown' seizoen 2

Het lijkt er sterk op dat de succesvolle serie een tweede seizoen krijgt.

De serie Mare of Easttown was eerder dit jaar een groot succes voor HBO, dus het is niet meer dan logisch dat er al gesproken wordt over een tweede seizoen. Hoofdrolspeler Kate Winslet heeft wel wat ideeën voor de verhaallijn.

Winslet speelt in de serie de rol van Mare Sheehan, een rechercheur die in een kleine Amerikaanse plaats er alles aan doet om de criminaliteit in te perken, maar ook om haar geplaagde persoonlijke leven weer op de rails te krijgen.

De serie was niet alleen goed voor hoge kijkcijfers, maar lijkt overladen te gaan worden met prijzen. Zo is Winslet bij de Golden Globes genomineerd voor Beste Actrice in een Dramaserie.

Politiegeweld aan de kaak gesteld
Tijdens een interview met The Guardian liet Oscarwinnaar Winslet blijken dat ze er niet zeker over is of ze Mare opnieuw zal gaan spelen, maar als het wel gebeurt, heeft ze wel de nodige ideeën over het verhaal:

"Ik weet nog niet of ik Mare opnieuw zal spelen. Maar als er een tweede seizoen komt, moeten we het ook echt hebben over de wandaden van de politie in Amerika. Dat moet er 100% in zitten. Je kunt niet doen alsof deze dingen niet gebeuren."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen