Hoeveel afleveringen krijgt 'Peacemaker'?

Hoeveel afleveringen krijgt 'Peacemaker'?

James Gunn onthult het aantal afleveringen van de nieuwe serie van HBO max.

Jim Pedd, 23 december 2021 om 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Regisseur James Gunn onthult dat Peacemaker in totaal acht afleveringen krijgt in het eerste seizoen. Bovendien liet hij weten dat de serie debuteert met drie afleveringen op 13 januari op HBO Max.
Daarna zal elke week een nieuwe aflevering verschijnen op HBO Max. Dat onthulde Gunn op Twitter naar aanleiding van een aantal vragen die wat fans hem stelden.

Peacemaker-serie
De Peacemaker-serie pikt de draad op na de gebeurtenissen in de DCEU-film The Suicide Squad. Hij vormt onder meer het DCEU-debuut van Vigilante (Freddie Stroma), en brengt ook wat personages uit de film terug.

De serie wordt gepromoot als eentje die lijkt op The Suicide Squad: Een ultra gewelddadige superheldenkomedie met een zwart randje. Althans: een werkplek-komedie, met Task Force X als werkplek.

"Peacemaker is een kans om in de problemen van de wereld te duiken door de ogen van deze superheld / superschurk / en 's werelds grootste loser," vertelde Gunn toen de serie aangekondigd werd. "Ik kijk ernaar uit om The Suicide Squad uit te breiden en dit personage uit het DC filmuniversum te nemen en te introduceren in een serie. En de kans om weer met John, Peter en mijn vrienden bij Warner Bros. te werken is de kers op de taart."
Bron: ComicBook

Lees meer over: James Gunn, HBO max, Peacemaker, John Cena

Populair nieuws